A proszę bardzo:
Po pierwsze jest to plecak.
Jedziemy:
1. 325, 76 zł luzem (nawet nie wiedziałam, że aż tyle gotówki mam - dzięki Vitez!)
2. kanapka z camembertem sprzed paru dni (wywaliłam - dzięki Vitez!)
3. "Opowieści terapeutyczne" Yaloma (do czytania w autobusie - super!)
4. "Fotoszop" (do udawania, że coś robię dla własnego rozwoju)
5. trzy krawaty różnej długości i jedna trzymetrowa cumka (wszystko da sie naprawić "na sznurek")
6. 400d z zamontowanym 17-40 (na wszelki wypadek)
7. nietknieta paczka westów light i 3 zapalniczki (dzięki Vitez!)
8. niezapłacony rachunek TPSA (o cholera - dzięki Vitez!)
9. świeżo zakupiony opis trasy kajakowej Czarną Hańczą (wybieram się)
10. zasilacz do komórki
11. CD z programem do czegoś-tam
12. notes z terminami
13. drut miedziany w postaci makaronu (jakieś 10m, w życiu tego nie rozplączę)
14. paczka gumy orbit, mocno podniszczona
15. orzeszki paprykowe pikantne
16. 7 długopisów i 1 ołówek
17. klamra do włosów
18. okulary przeciwsłoneczne
19. krem do rąk
20. paszport (nie wyrobiłam jeszcze dowodu)
21. karta bankomatowa
22. karta dyspozycyjna do banku (myślałam że zgubiłam - dzięki Vitez!)
23. ciepłe rękawiczki zimowe (bez sensu!)
24. torebka liptona luzem (bez sensu!)
25. klucze
26. płócienna torba na zakupy
27. miara metrowa
28. 2 piłeczki kupione dla kotów przed miesiącem (dzięki Vitez w imieniu Ptysia i Myszora - właśnie się bawią)
29. małe kombinerki
30. paczka chusteczek
31. całkiem spora kupka bliżej niezidentyfikowanych papierzysków (do kosza!)
32. 6 niewielkich kamieni ciekawej urody, w tym jeden porfir, pierwszy raz znalazłam u nas - zdumiewające!
I co Vitez?
Uczciwie pokazałam wszystko, przy okazji zrobiłam porządek.
"pokaż swoja torebkę - powiem kim jesteś"
HeheNieźle ewa ale po co ci krawaty na codzień? wiązesz modeli do slupów czy co?
Ja np nie znosze nosic torebki ale zycie w wiekszym miescie zmusza mnie do tego:/ Zazwyczaj mam totalny burdel. Ostatnio przerzucilam sie na plecak rowniez
A w swoim rodzinnym miescie nei noszę zadnych tosiek, wszystko upycham do kieszeni![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Tak czytam i czytam i Ewa rozbawiła mnie do łez swoją torebką :-D , toć to podobnie bywało w torebkach mojej eks... zawsze mnie zadziwiało po co one to wszystko noszą?
Niemniej sympatycznie
Kto wie? Jakby jakiś fajny temat był, to może tym razem przyłożył i stanął do tego babskiego battla?
P.S. A swoją drogą zadziwiająca bywa rozbieżność w gustach; Gratuluję zwycięzcom!!! ale na temat bałwanka wypowiadać się nie będę... i już.
C-F-K - forever
taki miałam cel, sama też się nieźle ubawiłam, gdy skonstatowałam, że starsza pani powinna zupełnie inne rzeczy znaleźć w swojej torebce..
Mam nadzieję, że to nie zawartość torebki Was poróżniła?toć to podobnie bywało w torebkach mojej eks... zawsze mnie zadziwiało po co one to wszystko noszą?
Niemniej sympatycznie![]()
Zamyślam o abstrakcyjnym temacie, takim, gdzie pojęcie trzeba zilustować obrazem. Może ktoś wcześniej wpadnie na temat?Kto wie? Jakby jakiś fajny temat był, to może tym razem przyłożył i stanął do tego babskiego battla?
Lubię bałwanka. W fotografii bardziej liczy się dla mnie dobre oko i refleks, niż technika. Podstaw techniki można się nauczyć szybko (i trzeba - niech nikt sobie nie "wyobraża"), z dobrym okiem trzeba się chyba urodzić. A bałwanek ma coś unikalnego - budzi szczery, pogodny uśmiech - bezcenne! Ile jest takich zdjęć w fotograficznej masie?P.S. A swoją drogą zadziwiająca bywa rozbieżność w gustach; Gratuluję zwycięzcom!!! ale na temat bałwanka wypowiadać się nie będę... i już.
Ewo mamy bardzo podobną zawartość torebek a już myślałam że coś ze mną nie tak![]()
![]()
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Zaaaraaz. Zawartość torebki miała być pokazana (na zdjęciu, w battlu).
A nie tylko opisana.
Może być namiastka (plecak, reklamówka).A jak jakaś kobieta nie ma torebki?
Mnie również.
Ale jak ja np po roku zaglądam do kieszeni kurtki zimowej czy co 2 lata czyszczę plecak to podobnie, ale mniej obficie, mógłbym opisać zawartość.