Nie jesteś odosobniony u mnie też od trzech dni nie działa.Pewnie na optycznych coś pokombinowali bo z innymi stronkami problemu nie ma.
Wersja do druku
Nie jesteś odosobniony u mnie też od trzech dni nie działa.Pewnie na optycznych coś pokombinowali bo z innymi stronkami problemu nie ma.
EDIT////////
Działa! Kwestia zaznaczenia wszystkich 4 opcji.
~~~~~~~~~~~~~~~~
Mam xp. System chodzi stabilnie od pół roku więc o źródło tego problemu podejrzewam serwer optycznych.
Na ostatniej wizycie serwisu widziałem info o zmianie serwera na szybszy i zmianie adresów DNS, które zostaną zaktualizowane w ciągu 24godzin. Po tej dobie przestała się ładować strona na moim komputrze.
Próbowałem już kombinować z zaporą/antywirem i innymi programami mogącymi blokować dostęp. Efekt jest zerowy.
Jakieś inne propozycje? ;)
Pisałem do Arka, zobaczymy co odpowie.
Tez mialem stabilnego xp, ktory chodzil normalnie, tylko kilka stron nie dzialalo, wirusow zadnych, spyware zadnych, poprostu czysciutki, a jednak u znajomych i w pracy strony chodzily. Przeinstalowalem system i u mnie zaczely dzialac ;) U mojej kobiety tez tak bylo, inne strony nie chodzily niz u mnie a na nowym systemie smigaja ;)
Panczo, tak samo myslalem i przez 2 tygodnie nie moglem wchodzic na potrzebne strony... ani na IE, ani na firefoxie, ani na operze, ani na zwyklej mozilli... usuwalem cookis, wpisy rejestru, szukalem zlych dns'ow, zlych adresow gdziekolwiek wpisanych w plikach systemowych i nic nie pomagalo. Reinstalacja pomogla w 100%. I to w 3 przypadkach, i za kazdym razem moglismy wchodzic na te ostry przez unblocka ;) Tak jak Ty ;)
Nie działa bo użytkownicy systemu Pentax zablokowali optycznych za "stronniczy" test K20D :mrgreen:
a spróbujcie w lini poleceń zrobić:
ipconfig /flushdns