hehe czyli ze mną wsio ok :mrgreen: a juz sie martwić zaczynałem ;-)
Wersja do druku
Wybieram sie na Targi 14. Szukam kogoś, kto będzie jechał z okolic Wałbrzycha,
lub kogoś ,kto dorzuci się do paliwa- 2 osoby mogę zabrać
Jadę na targi 13 , jakby ktoś z okolic Ząbkowic Śląskich chciał się zabrać zapraszam na PW , to uzgodnimy szczegóły . ( Nie kasuję za paliwo bo i tak jadę :) )
Tomasz dzięki , ale wole jechać w piątek 14. Zawsze to wolna sobota przed Tobą.
Moja oferta dalej aktualna.
Może zainteresują Was również warsztaty Cyfrowa Kreacja Obrazu 2008 które będą odbywać się w ramach targów
Cytat:
Zamieszczone przez SwiatObrazu.pl
Dzisiaj poszaleję na targach i napiszę w skrócie co tam było ciekawego. Najbardziej liczę na nowe szkła Sigmy. Spotterzy... czekajcie na info :wink:
Ja wybieram się na targi jutro w związku z czym mam prośbę. Jak ktoś może po dzisiejszym dniu opisać co ciekawego można zobaczyć/doświadczyć a może umknąć podczas normalnego "zwiedzania" to byłbym wdzięczny za wskazówki ;).
Dzisiaj można było pobawić się Canonem 450D. Niestety jak się spytałem czy mogę opublikować zdjęcia w sieci to nie uzyskałem na to zgody. Niepotrzebnie powiedziałem, że jestem z optycznych :mrgreen:
Był też 1Ds Mark III i kilka fajnych szkiełek np. 400/4 DO L.
Na stanowisku Pstryka można było się pobawić 300/2.8L czy rewelacyjnym 400/2.8L (także plus TC2). Niesamowite wrażenia.
Oficjalnie Canon nie istnieje, to co pokazał w porównaniu do prezentacji Sony to ŻENADA. Ludzie którzy mnie znają wiedzą jako mam stosunek do Sony, ale promocji i klasy to się możemy od nich uczyć. Do tego rewelacyjny pomysł z ludźmi z klubu KKM. Ich admin to wspaniały facet i świetny kompan. Po tym co usłyszałem o współpracy ich klubu z Sony to mogę tylko zazdrościć. Ozdobą pokazów były piękne zdjęcia zrobione przez klubowiczów a wyświetlane na telewizorach wiadomej marki. Z przyjemnością informuję spotterów, że było mnóstwo naszych ulubionych kadrów 8-)
Warto zwiedzić stanowisko Sigmy, są modelki, są obiektywy, jest zabawa. Olek też się fajnie prezentował. Nikon to niemal taka sama padaka jak Canon. Zresztą po krótkiej rozmowie w Canonie znam powód takiego ich podejścia do targów. W skrócie Canony sprzedają się rewelacyjnie więc olewają profesjonalny marketing i promocję. Przykre, ale prawdziwe.