A tam chory - nie mów że nie podoba ci się galeria krakowska, kazimierz i plaza ;)
Wersja do druku
co do ilości facetów przy projekcie to jest zagadka czy konkurs na spostrzegawczość bo jeśli to drugie to odpowiedz brzmi TRZECH :D
o kurcze - zapomniałem usunąć nazwisk..
Ale trudno :) i tak nikt mi nie chce uwierzyć :P
Wizualizacja jako taka i owszem podoba mi się, ale ja bym tam nie chciał mieszkać... Jakieś takie chłodne to mieszkanko...
Słuszne sa uwagi Rene. Jak widać VRay i Max rządzą we wnętrzarstwie i wizkach architektonicznych, wygląda to dobrze.
Ale znów ta mydlana secesja floralna! aaa! Wszędzie jej pełno - teraz widać, że z motion designu ciśnie się dalej ;)
No i wyniki konkursu już są.
Miło mi powiedzieć, że praca ta dostała "nagrodę firmy Reflex Studio" (importera i głównego sprzedawcę lamp firmy Fabbian Illuminazione Spa), w kategorii otwartej, wspomnianego na początku konkursu 'Światło-Cień'.
Dzisiaj odbyło się ogłoszenie wyników. Dla chętnych - wszystkie prace są wystawione w budynku Politechniki Krakowskiej, przy ul. Podchorążych 4. Drugie piętro - cały korytarz po lewej. Większość prac na wysokim poziomie - miło popatrzeć... :)
Pozdrawiam!
P.S.Nie jest to niestety 'pierwsza nagroda' :( Praca nie spełniła jednego z wymogów organizatora - a mianowicie nie została wykonana przez 'jedną osobę', a przez zespół. Sprawa jest dla mnie o tyle ciekawa, że zespół został zgłoszony i zaakceptowany w momencie składania zgłoszenia... Wtedy nie stanowiło to problemu. W dniu dzisiejszym - widać, jednak tak...
Zatem gratulacje :)