Dzięki za uwagi. Mi natomiast sepia bardzo sie podoba - oczywiście mam zdjęcia oryginalne w kolorach, postaram się w weekend dorzucić - oraz kilka nowych, tym razem zebry i słonie.
Wersja do druku
Dzięki za uwagi. Mi natomiast sepia bardzo sie podoba - oczywiście mam zdjęcia oryginalne w kolorach, postaram się w weekend dorzucić - oraz kilka nowych, tym razem zebry i słonie.
Kilka kolejnych fotek
10.
11.
12.
13.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
.... i jeszcze 4 sztuki
14.
15.
16.
17.
Te 4 ostatnie są warte tego, żeby pojechać tam i przekonać się, czy rzeczywiście jest tak ciekawie jak Ty nam tu pokazujesz :) Ile jeden wyjazd w ciekawe miejsce może przynieść ciekawych ujęć... good job
Dziś kolejna porcja zdjęć - tym razem dzieci z jednego z sierocińców w Tanzanii.
18.
19.
20.
21.
22.
Zdjęcia 1 i 16 totalna klapa ;) Całkowicie mi nie leżą. Reszta przyjemna dla oka
Co do ostatnich 5 to kadrowanie pozostawia już wiele do życzenia... I przykładowo w dwóch ostatnich ostrość jest na nosie zamiast na oczach. O tło również nie zadbałeś poza 23 w 21 chyba WB kuleje. Mam nadzieję, że to jest przed smaczek i więcej coś pokażesz np Jak dzieciaki się bawią, jedzą ogólnie zachowują. Tradycyjnie również zapytam jakie szkiełko w użyciu w ostatnich :>??
Uf, wreszcie ktoś sie wypowiedział ;)
Niestety zbyt wielu zdjęć z tego sierocińca nie mam - byłem tam tylko chwilkę. W ogóle strasznie ciężko robiło się zdjęcia - czasami miałem nawet problem z utrzymaniem aparatu w ręku - dzieciaki non stop biegały, wiesząły sie na szyi, rękach :) no i musiałem im pokazywać fotki na wyświetlaczu :)
A wszystkie fotki z tego miejsca robione 30d + 50mm / 1.8.
jak dla mnie 17 najlepsza - kolory takie zywe
14 podobnie :)
tego brak na 16 a moglo by byc podobnie - kolory stlumione moze sprobuj cos z tym zrobic bo pewnie mozna -> PS -> suwaczki :)
ze zdjec zwierzat 3 i 11
reszta tez dobra ale te to moje typy :)
jakie szklo w panoramie i zwierzu?
Ok, dodaję 3 kolejne fotki.
Wszystkie komentarze mile widziane :)
22.
23.
24.
No, coś zbyt wielu komentarzy nie widzę....
Trudno, będę sukcesywnie doklejał zdjęcia - może ktoś się odważy :)