Nie zrozumilismy sie pewnie ze nie daje mu odpoczywac , mialem na mysli ze nie moge w miescie porobic zdjec typowo zimowych , szkoda bo moglo by byc ladnie a tak tylko szary kamien , granit ale i to ma swe uroki :) a juz za dwa dni Loch Ness :):):)
Masz szeroki kat.Zróóóób POTWORA Nessie.Ja nie moge bo mam tylko psa i koty.
26-12-2007, 04:40
Kolekcjoner
Cytat:
Zamieszczone przez zxzx
Co do podziwiania to nie chodzilo mi o Was tylko o jedna osobe , pytanie me moze bylo glupie ale sam sobie odpowiedzialem , chcialem poprostu wiedziec do czego to jeszcze sluzy , (...)
Tak po prawdzie to do niczego :mrgreen:. Mnie się jeszcze nie przydało :).
27-12-2007, 00:51
m_o_b_y
Cytat:
Zamieszczone przez Kolekcjoner
Tak po prawdzie to do niczego :mrgreen:. Mnie się jeszcze nie przydało :).
Można użyć szkła, jako przycisk do papierów, żeby nie pofrunęły gdy jest przeciąg.
17-40 nada się do tego, jak najbardziej, bo waży te swoje 475 g i papier przyciśnięty nie ma szans odfrunąć.
Pozdrówka
27-12-2007, 00:54
Olszewski
Cytat:
Zamieszczone przez m_o_b_y
Można użyć szkła, jako przycisk do papierów, żeby nie pofrunęły gdy jest przeciąg.
17-40 nada się do tego, jak najbardziej, bo waży te swoje 475 g i papier przyciśnięty nie ma szans odfrunąć.
Pozdrówka
Większość na Canon-Boardzie kupiła to szkło do trzymania papieru, żadna rewelacja ;)
27-12-2007, 12:13
MariuszM
Cytat:
Zamieszczone przez iktorn92
powiem tak :
To właśnie do tego służy tylko po co ci szkło którego nie umiesz używać i nie wykorzystasz jego możliwości. No soorrryy ale wiesz na początek proponował bym, jakąś dobrą książkę o fotografii a nie myślał że im lepszy sprzęt tym lepsze foty będę robił:)
"Wujek Dobra Rada" się znalazł...
Stać go to sobie kupił.
Jego kasa, jego cyrk, jego małpy.