kiedy polar a kiedy osłona ?
sporo tu uśmieszków malujecie i cieszę się , że jest Wam wesoło . naprawdę się cieszę , ale najbardziej mi zal ludzi , którzy uwazają , że gdy kogoś stać na Porche a nie bawi go specjalnie jezdzenie autem to powiniem kupić sobie i jeździć koniecznie tylko i wyłącznie 126p . Poczytajcie Panowie swoje odpowiedzi na wiele watków na tym forum - sami doradzacie - "jesli cię stać , to kup od razu lepszy sprzęt , bo po co zaczynać za nisko , a później sprzedawać i kupować kolejny , droższy sprzet , tylko dlatego , że przydałaby się dodatkowa opcja . Skoro naprawde macie coś przeciw bogatym ? - to nie należy kupować canonów - canona biedak nie wymyślił , wiec po co bogatym jeszcze nabijać kasę ,nie ?! Nie,nie ...nie gniewam się , jest mi wręcz bardzo wesoło - jakoś tak lubie tłumaczyć innym , że lepiej żyć w kraju gdzie jest więcej bogatych bo i Tobie będzie lepiej , ale to juz watek nie na to forum . Wracając do 1V - w zamierzeniu miało to być body na lata i sprawdza sie , mozliwościami przewyższa mnie o głowę lub dwie...a od "kilku lat" nie znaczy codziennie . ja fotografią nie zarabiam . lepszy jestem w inne klocki . Piszcie dalej , bardzo chętnie poczytam co doradzacie w tym wątku tym , którzy są naprawdę boagci ( porady dla biednych też mile widziane ) a nie tak jak ja ,który wysupłał kiedyś tam na 1V ,by nie zmieniac sprzętu co 2 lata .
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a krezusi to czym dziś pstrykają ? jest jakis nastepca 1V w analogu ?