bardzo dobre zdjęcia, choć to coś innego
Printable View
bardzo dobre zdjęcia, choć to coś innego
kiedyś na IK wrzuciłem fotki ciastek co je na stronke robiłem i posypało się żarcie, kawki itp...:mrgreen: przez pół godziny co trzecia fota to potrawy...:D niektórzy właśnie rzucili klawiature i do kuchni ruszyli..:D:D
Bardzo ciekawe. Wszystkie składniki autentyczne do jedzenia czy zastosowałeś jakieś obejścia?
KMV10 - 99 procent potraw było jadalnych, wiele z nich spróbowałem, po 3 tygodniach pracy ważyłem z 5 kg węcej..... potrawy na poczatku były gorące prosto z pieca - kamionkowe naczynia trza było przez grubą rękawicę łapać i przestawiać, ale pod koniec takiej sesji stygły i to czasem bardzo... jutro tzn dziś już postaram się wrzucic następny kraj..... moze Francja? Hiszpania? Węgry? Chorwacja? co chcecie? :-)
Zdecydowanie Hrvatskie poprosze :) . Grill i mjesane meso byly? 8)
Z tego co się zorientowałem reprezentujesz bardzo dobrą stajnię Strykowskiego. Podobają mi się Wasze foty. Jesteście rozpoznawalni, skoro przez moment posądziłem Cię o plagiat. Może opisz jakieś ciekawostki z takiej sesji? Jeśli to nie tajemnica, jestem bardzo zainteresowany, np. jakiego światła używacie do takiej smakowitej sesji. Pozdrawiam (i przepraszam za brak zaufania ;-)
No proszę. I się wydało..... Prawie cała sesja wyszła niejako z moich rąk ;-), Paweł nadzorował sprawy finansowe i organizacyjne (jest w tym bardzo dobry). Światło to trzy lampy i blenda.... Teraz zrobiłbym to nieco inaczej - lepiej. Ciekawostki? Czy ja wiem? Praca po 8-10 h dziennie przez mieciąc - sesja w styczniu więc czasem trza bylo improwizować ze składnikami. Kucharz większośc potraw robił po raz pierwszy i trzeba mu przyznac że jest świetnym kucharzem bo wszystkie potrawy które były jadalne były baaaardzo smaczne...
w końcu pokażę wszystkie kuchnie, ale to trochę potrwa....