Trudna decyzja. Pol roku temu stalem dokladnie przed taka sama. Juz wybralem A630, ale w ostatniej chwili zmienilem na A710. Zdecydowal stabilizator, ktory naprawde sie przydaje. I mniejszy rozmiar, ktory ma dla mnie spore znaczenie.
Wersja do druku
tak podepne się jeszcze , koledzy - właściciele A710IS , czy korekcja ekspozycji w A710IS działa tylko w świetle zastanym ?
Oprócz korekcji "zwykłej" (przycisk+/- erease), możesz też skorygować siłę błysku lampy, wciśnij przycisk set, z lewej strony symbol błyskawicy.
Pierwsze ustawienie skoryguje tło, drugie lampę, czyli pierwszy plan.
Juriko- po wciśnięciu przycisku korekcji (+/-) wyświetla się skala ,ustawiam i czy mam ponownie nacisnac przycisk korekcji by znikneła skala ? Przy widocznej skali i regulowaniu są widoczne zmiany na LCD , jednak jak nacisnę ponownie przycisk korekcji ekran przyciemnia się , tak jakby wracał do poprzednich ustawień . Hmm ,nie wiem czy tak ma być ...
Tak ma być, zmiany zobaczysz ponownie po wciśnięciu przycisku migawki do połowy.Poza tym, na wyświetlaczu pojawi się informacja o wprowadzonej korekcji.