A no nie wiem, ale zawsze się robi promocję, żeby sprzedać towar, który już wychodzi z rynku i żeby wyczyścić magazyny. Ok, podzielam wasze zdanie, 250zł za gwarancję w Polsce to niedużo. Czas zacząć zbierać! :D
Wersja do druku
A no nie wiem, ale zawsze się robi promocję, żeby sprzedać towar, który już wychodzi z rynku i żeby wyczyścić magazyny. Ok, podzielam wasze zdanie, 250zł za gwarancję w Polsce to niedużo. Czas zacząć zbierać! :D
"This incredible cash back offer is only available between 01.04.07 and 30.06.07"
Więc chyba już i tak po ptakach :)
"*Okres promocji na aparat EOS 400D został przedłużony do 31 Sierpnia 2007."
...więc chyba ptaki jeszcze zostaną :)
Kup sobie 30D a nie 400D. Za 1279$ masz go z obiektywem 28-135IS na B&H a za 1024$ masz body na B&H czyli za body dajesz jakieś 3000zł a mimo ze drozszy od 400D o 1000zl to o nieb9o lepszy!!!
Szkłem bez puszki zdjęcia nie zrobisz, więc co jak co, ale najpierw puszka + kit. A co dalej, to pomyślimy. Już i tak na 400d męczę starszych dość długo. Mnie po prostu boli już ten rozklekotany, srebrny, mały A95, z którego tak czy siak jestem zadowolony - 15k zdjęć natrzepane, co nieco ładnych. Po prostu czuję, że ten aparat mnie ogranicza i potrzebuję lustrzanki.
Jak kupisz lustrzankę to zaczniesz męczyć starszych o lepsze szkło :)
W poprzednim moim poście chodziło mi o to że nie ma sensu kupować aparatu z wyższej półki (30D) + kit, bo na lepsze szkło w tej kofiguracji pewnie Cię nie stać. Pomimo że aparat cyfrowy ma większy wpływ na jakość zdjęcia niż analogowy to i tak wciąż o jakości zdjęcia decyduje jakość obiektywu. Lepiej kup 400D i jakieś lepsze szkło. No chyba że będziesz wołał zdjęcia formatu 10x15 więc nie powinno być różnicy między kitem a lepszymi obiektywami. Czytałem na tym forum że kit Canona jest wyjątkowo słaby.
Jeśli Cię stać tylko na 400D + kit to oczywiście kup taki.
Raczej nie tym razem. Większość sprzętu który był objęty cashbackiem, nie będzie miała w najbliższym czasie żadnych następców.
Ale i ten cashback był inny ze względu na ilość sprzętu objętego akcją, jak i fakt że było to robione pod auspicjami "20-lecia Canona", a nie z okazji wprowadzenia czegoś nowego (jak to bywało w przeszłości).
A odpowiadając na pytanie - ja kupiłem 400D (z kitem, bo obiektyw mi potrzebny do sprzedania 350D) za 2000zł (realizując cashback) i do tego serwisowalny w Polsce.
A tak w ogóle, to pozdrawiam sąsiada zza miedzy (prawie 20 lat spędzonych na Błoniu :-)
Jakie niebo?
Błękitne?
Jasno błękitne?
Taaak. Szczególnie dla kogoś kto ledwo uzbiera na to 400D, niewielka ilość plusów 30D będzie miała zapewne kolosalne znaczenie...
Szwederowo pozdrawia! Do 400d już jestem przekonany, bo nie jest dla mnie nieskończenie mały i niewygodny. A tak z ciekawości to gdzie kupowałeś?