no to się zmierzymy, bo ja też właśnie tam wysłałem :DCytat:
Zamieszczone przez zabol
Wersja do druku
no to się zmierzymy, bo ja też właśnie tam wysłałem :DCytat:
Zamieszczone przez zabol
Pokaż z jaką fotką :)Cytat:
Zamieszczone przez Matias
jeszcze nie przeszła przez tamtejszą moderację :(Cytat:
Pokaż z jaką fotką
dam linka jak już opublikują
Wiam.
Jako że fotka całkiem ciekawa, przesłałem na meila info o trzech imprezach.
Powodzenia.
P.S.
Ja wysyłam na Muszlę i będę na Bezdomnej.
Pozdrawiam, Leprekan.
Witam,
a ja znalazlem konkurs na fotocommunity.de Nagrody sa calkiem calkiem, np. Nikon D70, PS i inne ciekawe rzeczy.
Udalo mi sie w ostatniej godzinie wrzucic zdjecie, zreszta sami ocencie jak Wam sie ono podoba:
http://www.fotocommunity.de/pc/pc/ca...isplay/2827634
Wogole chyba jestem jedynym Polakiem, bo jak zauwazylem sami tam Niemcy i co ciekawe jak na ten konkurs z takimi nagrodami, to przeslane zdjecia oceniam na knoty. Znalazlem 4 zdjecia godne uwagi, reszta to taka pstrykanina..
Jak ktos ma tam konto, to prosze o komentarz do mojego zdjecia ;)
Pozdrawiam
Witam.
Zdjęcie obejżałem, ale cosik mi nie leży.
jak zjem śniadanko to może coś dopiszę.
to jest na konkurs o jakim temacie? bo ja nie szprecham i nic nie mogę zrozumieć co tam napisali :)Cytat:
Zamieszczone przez tomsong
konkurs "jung und alt" (starosc a mlodosc"
wogole polecam : http://babelfish.altavista.com/
tam wkleisz link, wybierzesz jezyk i masz po angielsku lub w innym jezyku cala strone (nie ma polskiego :(
Pozdrawiam
ps. i jak myslice, mam szanse jakos pokonac inne zdjecie w tym konkursie?
mi osobiście nie bardzo Twoje foto podchodzi :(Cytat:
Zamieszczone przez tomsong
czy pokonać może to zależy z czym w szranki stawać będzie :D
na plus:
-pasuje w temat
-światło, ładnie rysuje Ciebie i wyciągneło fakture ze zewęglonej(?) ściany
-fajne są żyły na dłoni- dają wrażenie żelaznego, pewnego uścisku aparatu, uścisku kogoś kto jest pewny tego co z tym aparatem robi
dzięki za link, angielski już lepszy od niemieckiego jak dla mnie, przynajmniej cokolwiek zrozumieć mogę :D
Matias co z linkem do Twojej fotki? (konkurs CHIP FOTO) :) chyba juz przeszła przez moderacje
Leprekan dzięki za maile z konkursami :) postaram się cos pstryknąć do tego konkursu o głodzie. Ciężki temat ale się postaram. O ile dobrze zrozumiałem to na Muszle można dać właście każdą fotke. Tak? Jak mozesz to napisz mi coś o Bezdomniej. Gdzie:?: Co :?: i jak :?:
pozdrawiam :D