chciałbym sprobowac swoich sił w jakims konkursie foto. Jestem amatorem i fotografuje (narazie) przyrode. Czy słyszał może ktoś o konkursie foto. dla amatorów?
chciałbym sprobowac swoich sił w jakims konkursie foto. Jestem amatorem i fotografuje (narazie) przyrode. Czy słyszał może ktoś o konkursie foto. dla amatorów?
wejdz na strone www.fvd.pl
Tam jest nowy konkurs na fotografie nocną. Ostatnio co chwile jest tam nowy konkurs.
Powodzenia
oooo!! Dzieki napewno spróbujeJak ktoś wie coś jeszcze o konkursach to porsze o informacje.
Z góry Dziekuje !!!
Szkoda, ze sie spozniles na nasz forumowy konkurs. Ale przewijal sie gdzies tu ostatnio temat nowego -wiec w sumie nic straconego. Nie wiem, czy satysfakcjonuja Cie "nieustanne konursy" - typu pofoto i maaasa podobnych? Mnie osobiscie zupelnie nie - ale moze to ja jestem dziwny, dlatego wspominam o takiej opcji.
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
W każdej gazecie Foto-Kurier zawsze jest dość spora lista aktualnych konkursów.
Canon 5D mkII + Battery Grip BG-E6; Canon 24-70 f/2.8L; Canon 70-200 f/2.8L IS; Canon 100-400 f/4,5-5,6L IS; Sigma 180 f/3.5 APO EX Macro; Speedlite 580EX + Sto-Fen; Epson P-2000; Lowepro CompuTrekker AW; Lowepro NOVA 4; Manfrotto 055PROB+322RC2; TC-80N3
http://www.artserwis.pl/
Dzial KONKURSY, tematyka FOTOGRAFIA
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
no i oprócz tego w każdym numerze jest konkurs miesiąca, czesto ciekawe tematy wymyślająZamieszczone przez filip71
Rzeczywiscie, na artserwis tego masa...Kolega pytal o konkursy w Polsce, a ja pomecze temat o konkursy zagraniczne. Macie informacje o takich? a moze jakas kolejna swietna stronka z adresami
Pozdrawiam
na początek wziąłem udział w tym konkursie CHIP FOTO-VIDEO na nocną fotkę
http://foto.fvd.pl/foto.html?id=538&...103&kat=15
moze być taka fotka?? Czy może nie mam szans tym fotosem zająć jakiegoś sensownego miejsca??![]()
jak dla mnie fotka bardzo fajna. Ale to zalezy od reszty uczestnikow.
Ja wziąłem udział w poprzednim konkursie tego miesięcznika z taką FOTKĄ o tematyce "niezwykłe odbicia"
Nie licze na nic wielkiego. Raczej cieszy mnie sam fakt ze wziąłem udział w takim konkursiebo to moj pierwszy. Pozdrawiam i zycze powodzenia