Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: szukam jakiegos konkursu foto.

Mieszany widok

Domyślnie szukam jakiegos konkursu foto.

chciałbym sprobowac swoich sił w jakims konkursie foto. Jestem amatorem i fotografuje (narazie) przyrode. Czy słyszał może ktoś o konkursie foto. dla amatorów?

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

wejdz na strone www.fvd.pl

Tam jest nowy konkurs na fotografie nocną. Ostatnio co chwile jest tam nowy konkurs.

Powodzenia

Domyślnie

oooo!! Dzieki napewno spróbuje Jak ktoś wie coś jeszcze o konkursach to porsze o informacje.

Z góry Dziekuje !!!

Uzależniony Awatar eternus
    Miasto
    Kraków / Tarnów

Domyślnie

Szkoda, ze sie spozniles na nasz forumowy konkurs. Ale przewijal sie gdzies tu ostatnio temat nowego -wiec w sumie nic straconego. Nie wiem, czy satysfakcjonuja Cie "nieustanne konursy" - typu pofoto i maaasa podobnych? Mnie osobiscie zupelnie nie - ale moze to ja jestem dziwny, dlatego wspominam o takiej opcji.
    EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
    "Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
    że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)

Początki nałogu Awatar filip71
    Miasto
    Wiśniowa Góra

Domyślnie

W każdej gazecie Foto-Kurier zawsze jest dość spora lista aktualnych konkursów.
    Canon 5D mkII + Battery Grip BG-E6; Canon 24-70 f/2.8L; Canon 70-200 f/2.8L IS; Canon 100-400 f/4,5-5,6L IS; Sigma 180 f/3.5 APO EX Macro; Speedlite 580EX + Sto-Fen; Epson P-2000; Lowepro CompuTrekker AW; Lowepro NOVA 4; Manfrotto 055PROB+322RC2; TC-80N3

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

http://www.artserwis.pl/

Dzial KONKURSY, tematyka FOTOGRAFIA
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Coś już napisał Awatar Matias
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez filip71
    W każdej gazecie Foto-Kurier zawsze jest dość spora lista aktualnych konkursów.
    no i oprócz tego w każdym numerze jest konkurs miesiąca, czesto ciekawe tematy wymyślają

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Rzeczywiscie, na artserwis tego masa...Kolega pytal o konkursy w Polsce, a ja pomecze temat o konkursy zagraniczne. Macie informacje o takich? a moze jakas kolejna swietna stronka z adresami

Pozdrawiam

Domyślnie

na początek wziąłem udział w tym konkursie CHIP FOTO-VIDEO na nocną fotkę
    http://foto.fvd.pl/foto.html?id=538&...103&kat=15
    moze być taka fotka?? Czy może nie mam szans tym fotosem zająć jakiegoś sensownego miejsca??

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

jak dla mnie fotka bardzo fajna. Ale to zalezy od reszty uczestnikow.
    Ja wziąłem udział w poprzednim konkursie tego miesięcznika z taką FOTKĄ o tematyce "niezwykłe odbicia"
    Nie licze na nic wielkiego. Raczej cieszy mnie sam fakt ze wziąłem udział w takim konkursie bo to moj pierwszy. Pozdrawiam i zycze powodzenia

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów