Udało się :)
Wersja do druku
Udało się :)
za pierwszym razem wytrzymalem 11sek (11lat za kierownicą)
czyli co? mam zwrócić prawo jazdy?;]
ja za pierwszym razem ustalem 30s:D
O ile w przypadku kategorii A jestem w stanie zrozumieć potrzebę to jakoś nie bardzo rozumiem związku z kategorią B. Może mnie ktoś oświecić?
bez problemu i to po 2-gim piwku, tak że zaraz wsiadam za kierownik i po nastęne dwa...:mrgreen:
20 sek z rękami przy tułowiu i po 2 piwach, mogłem dłużej ale mi się znudziło. ale ja robie 5 tys km miesięcznie :p . Jenak po następne piwo skocze na piechotę.
Kiedyś policja robiła takie testy jak podejrzewali, że ktos pił i jeszcze palcem do nosa z zamkniętymi oczami.
Swoją drogą nie wiedziałem nawet, że coś takiego teraz wymagają :shock: . Dawniej to się patrzyło na jakąś karteczke i czytało liczby czy aby daltonistą się nie jest, do tego cyferki na ścianie i tyle. W ogóle mam wrażenie, że kiedyś wszystko było łatwiejsze
Za pierwszym razem ustałem 28 sekund i mi się znudziło.Chyba jestem zdrowy:P
Na to wygląda :lol:. Dla mnie to abstrakcja jakaś. Ja uważam, że powoli osiągamy dno jeśli chodzi o niektóre przepisy. Powiedzmy sobie tak - jeżdzenie to żadna sztuka. Prawo jazdy jak ktoś opanuje podstawy techniki powinni dawać bez żadnych problemów. Inna kwestia to kiedy - tutaj to jakaś paranoja panuje żeby dzieciom pozwalać jeździć samochodami, druga rzecz to konsekwencje jazdy po pijanemu - i nie mówię tu o tzw. jednym piwku.
A można przesuwać nogę na której się stoi? Najgorsze jak dla mnie pierwsze sekundy potem mogę stać do bólu.