Racja, ale z nich wszystkich najbliżej mi do FotoTok
Wersja do druku
Witaj,
A propos Fotogalerii " konstruktywna krytyka" w większości przypadków nie ma nic wspólnego z konstruktywna krytyką ... :!:
Polecam Digart i fototok, co do komentarzy wszędzie znajdziesz podobny problem... Polecam po prostu spróbować wszędzie, po krótkim czasie wybierzesz serwis który będzie spełniał Twoje oczekiwania...
Pozdr,
m
Wrzucać wszędzie i wyciągać średnią z komentarzy;)
najlepiej jak bedziesz wystawiał swoje zdjęcia i wydział styl i poziom komentarzy.. sam będziesz wiedział czy to jest to czego oczekujesz od krytyki oraz pozytywów na jakimś danym portalu...
Ja jakoś digarta nie polecam, nie przypadł mi do gustu. Bardzo często ciężko o jaką kolwiek krytykę - zwykle wystawianie ocen odbywa sie na zasadzie co ty mi to i ja tobie. No i kółka adoracji są tam chyba najmocniej ze wszystkich znanych mi galerii rozwinięte. Dużo bardziej podoba mi sie plfoto.
Nie licz za bardzo na krytyki bo kazdy chce co innego i wiekszosc wypowiedzi sama sobie przeczy w stylu "za jasne", "za ciemne, rozjasnij", "za blade", "za duzo kolorow", "ja bym obcial u gory", "ja bym zrobil kwadratowe" itp ...
Bedzie ci tylko glowa bolala po takich wypowiedziac ...
Mnie kiedys zalamala wypowiedz ze powinienem albo kupic lepsze szkla albo nie robic wogole zdjec :cry: . Facet nie mogl zrozumiec ze mam kitowy tele i nie moge zejsc ponizej F8 przy 300mm i ze nie mam IS dlatego czas mialem 1/250 i co za tym idzie wysokie ISO ...
zdjęcia można jeszcze wrzucić na http://www.iso400.pl/. Ale tylko monochromatyczne. Ciekawe galerie.
Popieram:mrgreen:
Od czasu do czasu wrzuce sobie coś na anglojęzyczny www.photosig.com. Jak dla mnie pełna kultura, chociaż jak wszędzie potrafią pojawić się trolle. Krytyka,przynajmniej w stosunku do moich fotek i tak ogólnie jest jak najbardziej konstruktywna.
niesmialo zaproponuje swierzutki serwis www.e-fotografia.eu
zalozyciel wspominal rowniez ze jest zainteresowany konkursami, na stronie staram sie dodwac jak najwiecej informacji o konkursach
pozdrawiam
ja używam p-l.pl -fajny serwis w którym krytykują, oceniają foty-jedyny minus to rozmiar zdjęcia jakie można dodać