Dawaj :) zobaczymy czy zlot skończy się w kuchni czy przed TV :):):)
Wersja do druku
jak grałem w Garbarni (lata temu ) to pamiętam, że klej do piłki kumpel z miodu co go zaje..zajomał babci robił:) fajne czasy. Gra bardzo brutalna choć myśleć trza potwornie wbrew pozorom
Przyznam ze mialem sporo watpliwosci przed tym spotkaniem, dunska pilka reczna odkad pamietam stoi na wysokim poziomie. Kilka razy mialem okazje grac przeciw zespolom dunskim i kazdy z nich gral bardzo ostro - wrecz na pograniczu faulu. Relacje z meczu sluchalem na necie (trojka)i z tego co slysze to zloto jest w naszym zasiegu. Niemcy beda mieli za soba sciany, dlateg my musimy zagrac chlodno i kalkulacyjnie. W zasadzie nie mamy slabych punktow, doczekalismy sie rasowego zespolu i to jest chyba nasze piec minut ktore musimy wykorzystac.
Serdecznie pozdrawiam - szczegolnie fanow szczypiorniaka.
ja mam tylko starego 21" Soniacza nic specialnego... ale jakos szkoda mi go wywalic i zamienic na plazme bo działa:)
a ja zawsze kierowałem sie zasada by nie naprawiac niezepsutego :)
Tooo był mecz! Jak nie interesuje się piłką ręczną, to dzisiaj aż nowo zakupioną 430ex w kąt odstawilem;) Chłopaki grali, nerwy się szargały, puszki się gniotły,a w niedzielę... mamy złoto!!! Niemcy już od nas dostali baty na tych mistrzostwach;)
Kolejny spektakularny sukces polityki zagranicznej IV RP!
Zaraz się okaże, że wszyscy od lat wiernie kibicowali polskim szczypiornistom :lol:
PS. Mimo wszystko gratuluję finału! Życzę jak najlepiej.