Pewnie będzie do oglądnięcia na stronie uwagi, więc nie ma co panikować :wink:
Wersja do druku
Pewnie będzie do oglądnięcia na stronie uwagi, więc nie ma co panikować :wink:
Sprzęt miał dość fajny...i ten dźwięk migawki...marzenie...
za to osobowo czlowiek porazka.
w kazdym razie daje do myslenia jaki ciezki to zawod, ale jemu sie podoba
w poniedziałek 22.01 o 00.50 niestety:( w Zone Reality będzie program "Paparazzi" wyczytałem w TOiOwo
ech.... gościu po prostu ma ciąg na wielką kasę i sobie to tak tłumaczy że wszyscy aktorzy to buraki, cioty, wieśniaki etc. a siebie w lusterku chyba nie widział nigdy, a może zamyka oczy przed lustrem..... może jemu w końcu ktoś zrobi fotkę jak żyga pod płotem i rozklei w całym kraju... no tak... on uzna to za super promocję.... no cóż.... ja tam wole to co robię....
Ciężki kawałek chleba, ale jak ktoś powiedział żadna praca nie hańbi. Z tego wszystkiego chce mi się śmiać najbardziej z gwiazd, przykładem może być Edytka Górniak. Tak wielce pokrzywdzona przez Papa, że ją w szpitalu nękali, list napisała że się wycofuje z tego biznesu robiąc taka kampanie reklamowa żę Coca-cola by się nie powstydziła. Po czym (jakieś 2-3 tyg) wydaje płytę i mówi że powróciła dzięki swoim fanom i dobrym ludziom. Prawda jest taka że gdyby nie te hieny gwiazdy by nie istniały.
cytat ze strony uwagi:
- Jego fatalna opinia wśród gwiazd wynika z tego, że jest skuteczny – mówi Szymon Wochal, dziennikarz Superstacji. – Zdarzało mu się robić takie rzeczy, które po prostu innym nie przyszły do głowy, że np. można siedzieć po ileś godzin w krzakach, czy na śniegu, czy chować aparat do pudełka po papierosach.
jak dla mnie ROTFL