eeee tam - smutasy jestescie :)
nie mowie, ze jest to hit miesiaca, ale i tak lepsze niz niektore dowcipy w watkach do tego przeznaczonych.
Choc Was pewnie drazni to, ze zostal na to zalozony oddzielny temat. I tu sie zgadzam :)
Wersja do druku
eeee tam - smutasy jestescie :)
nie mowie, ze jest to hit miesiaca, ale i tak lepsze niz niektore dowcipy w watkach do tego przeznaczonych.
Choc Was pewnie drazni to, ze zostal na to zalozony oddzielny temat. I tu sie zgadzam :)
ale straszne z niektorych z was sztywniaki. po prostu nie potrafie zrozumiec po co pchac sie na takie studia, skoro kolo nie ma sprecyzowanych potrzeb co do sprzetu foto. a chce go kupice tylko dlatego, bo mu w szkole kaza.......
no comments...
ale trzeba im oddac racje w tym, ze nie rozumiec nie musi rownac sie - zwijac ze smiechu z tego powodu.
Ale obawiam sie, ze wchodzimy w piekielnie jalowa dyskusje.
ok przyznaje ci racje eternus - to brzydko smiac sie z innych. moja wina...
dlatego powinnas mu pokazac to forum...
nauczyłby sie wielu niezbednych dla fotografa umiejętnosci...
jak fotografia linijek czy dekielka na 38 sposobów.:mrgreen:
dominique nie chec sie w dawac w dyskusje ale on tam poszedl tylko dlatego, ze nie dostal sie nigdzie indziej .....a poza tez chcialabym aby rodzina z ameryki kupila mi 20D albo 5D. a co tam szalec na calego poprosze o taki sam, jaki kupili prezydentowi.
skipper ja to forum znalazlam SAMA, powodowana potrzeba znalezienia informacji na temat podstaw foto-czyli teorii.
No i mamy w końcu powód założenia wątku :-PCytat:
Zamieszczone przez monisiek
No to właśnie źle trafiłaś, bo to jest forum o sprzęcie :)
A tak serio, to DoMiNiQuE chyba wyjaśnił najlepiej. Nie, student pierwszego roku na studach foto nie musi znać na pamięć specyfikacji top10 z dpreview. Nawet chyba nie powinien ;-)
zapomnialam dodac, ze szukalam tez opinii na temat aparatu, ktory zamierzalam kupic. czyli moze nie mam zbyt duzych umiejetnosci ale wiedzialam czego szukam.
muflon :) wolalam sama sobie kupic to co chcialam, liczac na innych dostalabym malpke :)