Wiele na to wskazuje, iż w okresie 26.06 - 03.05 mogę być w Londynie.
Jeśli do tego dojdzie a w krótce będę pewien, to oczywiście pisabym się na plenerowo - pintowe 8-) spotkanie.
Wersja do druku
Wiele na to wskazuje, iż w okresie 26.06 - 03.05 mogę być w Londynie.
Jeśli do tego dojdzie a w krótce będę pewien, to oczywiście pisabym się na plenerowo - pintowe 8-) spotkanie.
Spoko pisze sie. Mam czas ale po 20tym marca. Teraz przeprowadzm sie a zraz potem hiszpania. Po 20tym jestem gotow.
Więc jak układamy jakiś plan - pleneru:?:
Co gdzie i kiedy:?:
Jestem dostępny od 26.04.2007 do 0.1.05.2007 W Północnym Londynie.
Możemy powoli sobie coś zaplanować.
standardzik: start Tower of London - Doki Sw. Katarzyny, London Bridge, London Eye (nocne zdejcia) - inne propozycje (potem jakis pubik)
Borkomar - na 100% trzeba sie styknac i pofocic razem. Umowimy sie przed samym twoim przyjazdem.
Lisciu, mor_feusz - my mozemy juz nawet w ten weekend, moze piatek albo sobota?
Na forum nikona znalazlem dwoch nastepnych chetnych, bylismy nawet razem na Canary Warf kilka tygodni temu, wiec zbiera sie juz nas spora grupa zapalencow:)
Tak trzymac:lol:
jestem w trakcie przeprowadzki (czyszczenie, sprzatanie, meblowanie) roboty w pip. w ten weeken nie dam rady. W przyszly tydz spadam ho hiszpani tak wiec po 20 - nie dam rady wczesniej (Canary Wharf - fajnie - szczegolnie noca)
Zawsze mozna zaczac innaczej - panorame Londka z RP i to noca. Za dnia mam - ale bylo niezle swiatlo i bez polara lipa wyszla - noca fajnie by bylo zaczac od panoramy - potem w meterko- Tower hill - doki- LondBrid - LonEye - i inne ) to moja propozyja - dawajcie inne
Piszczcie na PRV postarm sie.
Edit. ZONKA chetnie sie dolaczy (mam jeszxcze NIKONa Coolpixa 3100 - stara malpka)
Sam po raz któryś udałbym sie do Londynu, na siakiegos pinta, plener czy coś...
Mam bilety w Łapie więc potwierdzam mój pobyt w Londynie od 25 kwietnia w nocy do 02 maja popołudnie - tak więc od 26.04 do 01.05 jest dyspozycyjny i można by w tych dniach zorganizować jakiś całodniowy wypad na focenie.
Będąc na miejscu powinienem mieć jakąś lokalną kartę prepaid voda. - przez co będzie taniej i łatwiej sie złapać.
Borkomar
Jezeli calodniowy wypad to tylko sobota albo niedziela (28/29 kwietnia), np trasa mor_feusza, w pozostale dni to wieczorami, np. nocna panorama londynu.
Kreon - jak mozesz to przyjedz wtedy w kwietniu, a jak nie to kiedykolwiek, daj znac to sie zlapiemy.
Mor_feusz - nie doczytalem wczesniej ze masz przeprowadzke, ale to nic, zlapiemy sie po 20-tym:)