Jest troche osob na forum piszacych z Londynu, moze wzorem rodakow z Irlandii tez bysmy cos zorganizowali? Jakis wspolny plener albo wyjscie do pubu na piwo?
Sa chetni?
Mozna by zaczac od 'wieczorku zapoznawczego' w jakims pubie w ten weekend![]()
Jest troche osob na forum piszacych z Londynu, moze wzorem rodakow z Irlandii tez bysmy cos zorganizowali? Jakis wspolny plener albo wyjscie do pubu na piwo?
Sa chetni?
Mozna by zaczac od 'wieczorku zapoznawczego' w jakims pubie w ten weekend![]()
Ja bardzo chętnie ... Tylko, że niestety jeszcze nie mieszkam w Londynie ... Nawet w Anglii nie mieszkam .. Tylko w kraju "czwartego świata" (Polska ;-) )... Na bilet do Londynu bym jeszcze miał ... Ale gorzej z odebraniem z lotniska i noclegiem ... Jak mi te dwie opcje załatwisz to wlatuje na dżampe :-P
ZENIT 12XP | Canon EOS 30D | EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 | TAMRON 17-50 F/2.8 | Canon EOS 33 | EF 28-105mm F/4-5.6 | LowePro MiniTrekker AW | i kilka pierdołków![]()
www.SIERAQ.digart.pl
..::SieraQ::..
Vasco ja do londynu to mam jakies 6h jazdy autobusem także na wypad na piwko to nie bardzo ale jakby cos wiekszego sie zakreciło to z miła checią podjade.
EOS 350D + Grip | Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 | Canon 70-200/4L | Sigma 17-70 f/2.8-4.5 | Canon 50mm f/1.8 | 430EX | SanDisk ultra II 1 GB
vasco myśle że jak tylko pogoda się jakoś ustabilizuje to jakoś sie ugadamy może bedzie więcej chętnych to można i miejsce wypadowe znaleść i spotkać się wiekszym gronem ludzi.
EOS 350D + Grip | Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 | Canon 70-200/4L | Sigma 17-70 f/2.8-4.5 | Canon 50mm f/1.8 | 430EX | SanDisk ultra II 1 GB
W londynie? Tutaj pogoda sie nie stabilizuje, zawsze pada (aczkolwiek przesadzam zle nie jest)
Moze nie pada non-stop, ale pogoda zmienia sie dziesiec razy dziennie.
Natomiast faktem jest ze ten rok jest wyjatkowo cieply i desczowy.
mor_feusz nie masz ochoty na pint-a?
Zeby jeszcze cos doszlo do skutku...
Moze zagadam tez do nikoniarzy to da sie zebrac jakas ekipe![]()
Witam
Ja plus dwie osoby jesteśmy napewno chętni na plenerek w Londynie.
Był sobie raz pewien świat- wytwór czegoś mi nieznanego, liczył miliony lat
Był sobie raz pewien świat- planeta wśród komet i gwiazd budująca wszechświat
Był sobie raz pewien świat- zaszyfrowany przed mieszkańcami, aż w końcu upadł..
http://www.bartlomiejszydlowski.fc.pl/