kami74 - dziekuje za wyjaśnienie :)
Joshec, mario - ja pozostane przy tekturze :) Jak bede mial chwile czasu wolnego to postaram sie zrobic T&T i zmontowac tego typu blende.
Wersja do druku
kami74 - dziekuje za wyjaśnienie :)
Joshec, mario - ja pozostane przy tekturze :) Jak bede mial chwile czasu wolnego to postaram sie zrobic T&T i zmontowac tego typu blende.
Pamietajcie tylko, ze material na blede ma byc stosunkowo matowy/porowaty/zmiety, tak aby odbijal swiatlo na powierzchnie rownomiernie a nie w dziwne wzorki jak to sie dzieje przy stosowaniu gladkich kocy termicznych z apteki.
Kuchatek - cenna rada :) a takie srebro jak są pakowane np. czekolady?
Ja używam maty na przednią szybę samochodu. Elastyczna, składa się do wymiaru mniej więcej 40/15 cm, jest pokryta srebrnym materiałem. Wydaje mi się, że widziałem gdzieś złote ale nie jestem pewien. Cena na wyprzedaży w Tesco 2,99
Hmm :) Moze tez warto wyprobowac :)
bede musiał się zakręcić koło tesco, bo kartonow miałem 2 i po dwu plenerach poszły w cholere :(
kartony jakos sie nie sprawdzaja. mam bialy i czarny ale bialy juz nie jest bialy bo tu ktos nadepnie tam samo sie pobrudzi... ;)
niebawem tez zakupie blendy
Koce termiczne -fajna rzecz ale jak pisał KuchateK trzeba mocno wymiętolić... (klejem do kasetonów nakleiłem na pianke, którą daje się pod panele -super lekka jednak do transportu odpada ;
większa powierzchnia to już oklejona konstrukcja z rurek PCV - nie nadaje sie do transportu ;) )
Mata na przednią szybe samochodu -srebrna (złożona na pół zawsze znajduje miejscie w plecaku, największy jej minus: gnie się na wszystkie strony w czasie nawet lekkiego wiaterku)
Ale po tych zabawach z Handmade i tak rozglądam się za prawdziwą blendą... :D