Dobrze, że nie przyczepili się do odgłosu migawki - robisz "kontrolne" zdjęcie i nagle wszyscy padają na ziemię przygnieceni przez BORowców :lol:
Wersja do druku
hehehe, w przypadku 350-ki rzeczywiście mogliby dojść do wniosku, że to pistolet z tłumikiem ;-).
A jak by tak wziąść zenita foto snajpera ciekawe co by bor powiedział:D
W!
Na slynnym wystapieniu Kaczora w gdanskiej stoczni, podeszli borowcy i zabronili w trzech przypadkach robic fotki wogole. Tak to juz jest. Takie czasy. Kaczor wie ze to co on by chcial zrobic innym, i jemu moze sie przydazyc?? ;>
Zdrowko
Nie trzeba boru. Przypomnialo mi sie ,jak kiedys poszedlem pod kurie zobaczec sp Karola Wojtyle aka Jap Pawel 2, policjant kazal zrobic mi kontrolne zdjecie...glupim jaskiem, w dodatku analogiem.
Naoglądali się pewnie BODYGUARD'a :mrgreen:
Więc niech wszyscy oni - wzorem głównego bohatera filmu "Bodyguard" - rzucą się pod kule.
podobnie sprawdzają w usa jak wsiadasz do samolotu - w sumie jakąś bombke dałoby się wepchnąć do środka body lub obiektywu
eeee a dlaczego aparat miałby strzelać w obiektywu? może strzelać z lampy błyskowej np... może strzelać z gripa, z dziurki na kartę pamieci, może strzelać nawet z pryzmatu.... maleńka strzykawka ze środkiem śmiertelnym i pneumatycznieniemalże bezgłośnie wystrzeliwana mogłą by położyć każdego w odległości 10 m... tak myślę, choc nie znam sie na tym ;)