Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: BOR zagląda pod dekielki.

Bywalec Awatar LemonR
    Miasto
    Bydgoszcz

Cool BOR zagląda pod dekielki.

Witam
    Czy BOR zawsze w rutynowej kontroli prasy zagląda pod dekielki od obiektywów, każe uruchomić aparat i zrobić kontrolne zdjęcie, operatorom kamer każe uruchomić sprzęt i zagląda w wizjer ? Czy poprostu pokręciło ich od czasów ostatnich wyborów prezydenckich bo wcześniej takich numerów nie było a ten teraz mnie normalnie położył.
    Jedno co się nie zmieniło to to, że dokładność kontroli spada wraz z każdą kolejną sprawdzaną osobą.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Ale co oni właściwie chcą sprawdzić? Sprawdzają BF/FF i szumy?
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Zablokowany Awatar Driver

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Ale co oni właściwie chcą sprawdzić? Sprawdzają BF/FF i szumy?
    To czy kamera to kamera a nie atrapa w postaci "pudełka" a w srodku "coś"

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

70-200 f2,8 to już może być wyrzutnia rakiet z małej odległości z kaczora nic by nie zostało
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

lol to moze z 600-ki by wystrzelil rakiete w sejm ?
    350D

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

To może by tak zrobić zbiórkę na 1200mm, i postarać się żeby nic z nich nie zostało ?

Początki nałogu Awatar maxbmx
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cel... Pal!
    Moje zdjęcia
    RIP: Canon 40d, Tokina 10-17 Fisheye, Canon 70-200L f4, Canon 17-40L f4, Canon 50 f1.4, 6x Sunpak 555+2x Quantum Battery Pack, 3x PocketWizard MultiMAX (sprzęt skradziono w Krakowie, numer seryjny Body: 0930516228)

Początki nałogu
    Miasto
    Somewhere in Europe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LemonR Zobacz posta
    Witam
    Czy BOR zawsze w rutynowej kontroli prasy zagląda pod dekielki od obiektywów, każe uruchomić aparat i zrobić kontrolne zdjęcie, operatorom kamer każe uruchomić sprzęt i zagląda w wizjer ?
    Nie zawsze - ale mają takie uprawnienia. Mogą również rozkręcić Ci sprzęt na drobne, żeby sprawdzić co ma w środku.

M@riusz
    Canon EOS 30D | Canon EOS 7D | Tokina 11-16 AT-X 116 Pro DX f/2.8 | Tamron 17-35 SP AF Di LD IF f/2.8-4 | Tamron 28-75 SP AF XR Di LD IF f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 Di LD Macro | Canon EF 50 f/1.8 | Speedlite 430 EX | Velbon Sherpa 600R | Velbon RUP 4 | Naneu Pro C300

Początki nałogu Awatar Oakhallow
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Oj niestety zaglądają. Robić zdjęć jeszcze mi nie kazali nigdy, ale dekle i osłony musze odkręcać regularnie. I co dziwne to najczęściej tam gdzie by sie człowiek nie spodziewał. Do MONu wchodzi sie za pokazaniem legitki na wartowni, ale na imprezy MSZtu to juz pelne przetrzepanie torby.
    Można się zbuntować, robić problemy, pyskować, ale to tworzy jedynie niemiłą atmosfere, opóźnia kolejkę. A jak jesteś miły, to zapamiętują i za drugim lub kolejnym razem, jak się trafi na tego samego oficera to już przyjemniej.

Oakhallow
    Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LemonR Zobacz posta
    Witam
    Czy BOR zawsze w rutynowej kontroli prasy zagląda pod dekielki od obiektywów, każe uruchomić aparat i zrobić kontrolne zdjęcie, operatorom kamer każe uruchomić sprzęt i zagląda w wizjer ? (...)
    Nie wiem czy zawsze ale ja musiałem raz czy dwa udowadniać, że aparat to aparat i robi zdjęcia, a nie strzela.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów