Widocznie mają problem z autoryzacją twojej karty.
Ja od momentu zamówienia (CSPro) miałem login i hasło na mailu po 8 godzinach.
Wersja do druku
za cspro
haslo bylo w ciagu 30 min :mrgreen:
ale nie karta tylko paypal:twisted:
edit
Auwo dzieki za sample :)
Idzie jesien chyba sie skusze ..
Pozdrawiam
Niebezpieczeństwo polega na tym, że hasło jest aktywne tylko 3 dni ;-)
moj sposob sciagac i odrazu na dvd lub cd 2 kopie a noz widelec znowu system zdechnie :mrgreen:
3 dni to dla tych co zrobili sciepe w 2 :wink:
Wiem ze mi chyba ze 4 x w pierwszy dzien udalo sie sciagnac ( praca i dom Pc).
Mi sie efekt bardzo podoba, wiec warto ja tak mysle a 30$ to nie tak duzo jak za taki efect za lee filtry licza sobie troche wiecej i nie jest powiedziane ze tak wyjdzie.
3 dni i max. 4 dojenia ;)Cytat:
Zamieszczone przez Product delivery
Bylo szybciej - we wtorek w pracy dokonalem zakupu i w srode rano jak do pracy ponownie wrocilem mialem juz link do sciagniecia;)
AMD Sempron 3000+ 64 bit i RAM 1.5GB (btw Adobe Lightroom juz zaczal mi na tym chodzic)
:lol:
A może jednak lepiej iść na kolację z dziewczyną a potem odwiedzić tą stronę: http://www.atncentral.com/download.htm Strona, zapewne znana wielu użytkownikom forum, zawiera wiele darmowych pluginów i akcji do photoshopa. Miedzy innymi Velvia-Provia v. 2 Author: Paul Bleicher.
Te akcje znałem, niestety nie udawało się nimi powtórzyć, bez dodatkowych korekt, efektów ze zdjęć na stronie Mirandy z "reklamówką" VV. Tamte dostały "przestrzeni", a skopiowane ze strony oryginały, przeciągnięte akcjami, wyglądały jak po przepierce z wywaleniem saturacji w kosmos.
NIESTETY również pluginem VV nie udało mi się tak dobrać ustawień, żeby osiągnąć efekty demonstrowane na stronie FM. Może jest za późno i niedowidzę, albo ten plugin to jakaś ściema... nic nie różniąca się od akcji Bleichera. No, z wyjątkiem ceny...
Zaczynam się przekonywać do własnej ;) tezy postawionej w pierwszym poście tego topicu. Ale jeszcze jutro, pardon, dzisiaj powalczę.
Po pierwsze: ten filtr zwiększa dynamikę już zrobionego zdjęcia? Marketing - jak widzę - robi się coraz bardziej beszczelny ;)
Po drugie: ten filtr coś robi z kolorami, ale z kolorystyką velvii to on nie ma NIC wspólnego. Wystarczy poptarzeć na kolor skóry na Twoich samplach. Na velvii jest zawsze za czerwona i to potężnie (velvia się totalnie nie nadaje do fotografowania ludzi), tutaj tego nie widzę. To kicha a nie velvia, powinni zapłacić odzskodowanie FUJI za szarganie marki ;)
J