Liteon - nigdy! LG -są OK. Pioneer - też OK. Plextor - drogi.
Wersja do druku
Od zawsze TEAC, to prawdziwa legenda niezawodności, ostatnio też dokupiłem LG, nigdy nie kupuj LITEon, to najwieksze gówno z jakim się spotkałem w ciągu mojego całego życia.
wbudowany Sony w laptopa Dell - zero problemow :) chociaz gdybym kupowal zewnetrzny to pewnie soniacza bym nie wybral :)
sony to tak jak liteon tylko inna nazwa :)
No i jak zawsze każdy ma swoje zdanie :lol:
Jedni cenią coś, dla innych z kolei to totalny szit.
Generalnie te nasze porady to o dupe roztrzaść.
Nie pytaj tu o nagrywarki, bo to nie to forum.
Tutaj pytaj o sprzęt foto - mamy sporo fachowców w 'zanadrzu' :lol:
Wejdź najlepiej na serwis: www.cdrinfo.pl i dobrze poczytaj.
Mnóstwo porad, testów, rankingów itd itd.
Aha, dodam, że jeśli chodzi o zewnętrzne nagrywarki stacjonarne (np. te z HDD) to jak dla mnie ino PJONIER. Eksploatuję je dosyć mocno na codzień w pracy - a miałem ostatnio i SONY i Panasonic w rękach - oddałem i skołowałem sobie jeszcze jednego, takiego samego PJONIERA. Ale to już offtop...
No zostawcie to Sony, nie wypada kopać leżącego ;) :twisted: :lol:
Heh dzikei za wszystkie odpowiedzi. Nagrywarke CDRW mam LITEon i jeszcze mi zadnej plytki nie popsul tylko ze z konstrukcja kiepsko(czasami boje sie ze urwe tacke niechcaco :-D ) Z LG mam stycznosc w palacu mlodziezy i skopal mi juz kilka plytek. Zewnetrzna nagrywarka mi nie potrzebna a Plextory sa za drogie. Wejdze na ta stronke i poczytam sam i zdecyduje. Nie mniej jednak poslucham chetnie jeszcze waszych opini.
(Aha sony, philips i benq odpadly i tak juz w przedbiegach :-D)
Polecam LG lub Liteon. Odradzam Sony.