@ Tytus - dobre, bardzo dobre :lol:
Wersja do druku
@ Tytus - dobre, bardzo dobre :lol:
mój blaki z taśmy izolacyjnej jest cool :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Auwo
Tylko trzeba pamietac, aby stosowac tasme z rozciagliwej masy plastycznej, a nie zwykla czarna, bitumiczna, bo zafarb na aparacie zostanie na stale :mrgreen:
To źle? Bardziej w stylu Łomografii :)
No i jeszcze od Tytusa wydobyc troche "szczepow" tych jego pieczarek matrycowych i lomografia sie chowa :mrgreen:
masz coś do moich grzypkuf??? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Pszczola
Jedynie lekka zazdrosc, bo u mnie w analogu nie ma matrycy i pieczarki nie chca sie rozwijac. Probowalem hodowac w obiektywach (ponoc niektorym sie udaje), ale cos jakis taki nieumiaty jestem i mi nie wychodzi. :)
Tak sie składa że uwielbiam black kolor, skóry sobie srebnej też nie kupie i taśma nie okleje , auta również(choc mam białe), czy motoru ludzie mają prawo lubieć barwy swe, a kwestia 300d chodzi mi po głowie od dłuzszego czasu, tym bardziej ze znajomy tez takoweogo zakupił nie czarnego :D zhackował i uzyskał prawie 10d tylko że w plastiku i bez tej szczelności na na wszelakie extrema warunyCytat:
Zamieszczone przez Tytus
A tak apropo nastawienia do fotografi człowiek na malpie(fuji s7000) efekty uzyskuje pozytywne konkursy wygrywając :) :wink:
No to cie zmartwie bo w 10D takiej szczelności nie ma :roll:Cytat:
bez tej szczelności na na wszelakie extrema waruny
już nawet o to nie chodzi ale co wpadł do wody i nie pływał ;-) , miałeś kiedyś chyba 300d z cyberfoto pamietam, powiedz czy warto jednak dołożyć do tego 10d, czy 300d(wasiaware) z obiektywami( Canon 28-135 IS USM F/3,5-5,6 ; 17-85 IS USM F/4,0-5,6Cytat:
Zamieszczone przez Spontan
) dobrymi nie spełni swej roli??