Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Szczęśliwy posiadacz 300D

robjas
    Guest

Domyślnie Szczęśliwy posiadacz 300D

Witam Wszystkich,
    Od dłuższego czasu obserwuję co się dzieje na forum i muszę przyznać, że można tu znaleźć kupę wartościowych informacji i są tu ludzie, którzy naprawdę znają się na temacie.
    No i stało się - zostałem szczęśliwym posiadaczem 300D (a przynajmniej tak mi się na razie wydaje). Po kilku latach używania analoga EOS 300 przyszła pora na przesiadkę - jedyny słuszny wybór to był EOS !!!!! - 300D lub 10D. Ten drugi z racji ceny odpadł no i został 300D (na szczęście z odblokowanymi niektórymi opcjami 10D). Myślę, że teraz kupę nauki przede mną i liczę, że w razie problemów będzie można liczyć na Waszą pomoc.
    No, myślę, że na razie wystarczy tych wywodów

Pozdrawiam Wszystkich

Uzależniony Awatar eternus
    Miasto
    Kraków / Tarnów

Domyślnie

To w takim razie powodzenia zycze!
    Jesli nie masz jakis bardzo wygorowanych oczekiwan, to bedziesz zadowolony (tak, jak ja).
    EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
    "Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
    że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)

Bywalec Awatar bogunow
    Miasto
    Łomża

Domyślnie Re: Szczęśliwy posiadacz 300D

Cytat Zamieszczone przez robjas
    ... Myślę, że teraz kupę nauki przede mną....
    Jeśli pracowałeś wcześniej na EOSie analogowym, to myślę że bez trudu poradzisz sobie z EOSem cyfrowym.

MADNESS
    Guest

Domyślnie

Dobry sprzet bedziesz zadowolony tak jak ja

Dopiero zaczyna Awatar Lolomil
    Miasto
    Jastrzębie-Zdrój

Domyślnie

robjas,
    Gratulacje, myśle że niedługo będ równiez szczęśliwym posiadaczem ;-)
    na razie czeka mnie sprzedaz fujika s7000. Może zapoluje na blackowego 300D, wolał bym 20d ale za tą rożnice cen obiektyw 28-135 IS USM F/3,5-5,6 dokupie.
    - Zestawik który mi się podoba -

Początki nałogu Awatar filip71
    Miasto
    Wiśniowa Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lolomil
    robjas,
    Gratulacje, myśle że niedługo będ równiez szczęśliwym posiadaczem ;-)
    na razie czeka mnie sprzedaz fujika s7000. Może zapoluje na blackowego 300D, wolał bym 20d ale za tą rożnice cen obiektyw 28-135 IS USM F/3,5-5,6 dokupie.

No to może weź pod uwagę 10D. Na Allegro Tommy_J ma za 3799,99zł nóweczkę - ja bym się nie zastanawiał - róznica do 300D nieduża a aparat już prawie profi.
    Canon 5D mkII + Battery Grip BG-E6; Canon 24-70 f/2.8L; Canon 70-200 f/2.8L IS; Canon 100-400 f/4,5-5,6L IS; Sigma 180 f/3.5 APO EX Macro; Speedlite 580EX + Sto-Fen; Epson P-2000; Lowepro CompuTrekker AW; Lowepro NOVA 4; Manfrotto 055PROB+322RC2; TC-80N3

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez filip71
    No to może weź pod uwagę 10D. Na Allegro Tommy_J ma za 3799,99zł nóweczkę - ja bym się nie zastanawiał.
    Ale potanialy ... tez bym sie nie zastanawial... tym bardziej ze sam za 6500 kupowalem (ale prawie rok temu :> ). A sprzet wart tych pieniedzy - szczegolnie nowy i szczegolnie w konfrontacji z 300D za ok 800zl mniej tylko.

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Potaniały potaniały już nówke body za 3400 można mieć

Dopiero zaczyna Awatar Lolomil
    Miasto
    Jastrzębie-Zdrój

Domyślnie

Sledze allegro, tommy_j wcale takiej nóweczki nie oferuje, tak poza tym nóweczke widziałem za 4300(golas), a 300d black za 3800 ma(18-55), jest dylemat

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lolomil
    Sledze allegro, tommy_j wcale takiej nóweczki nie oferuje, tak poza tym nóweczke widziałem za 4300(golas), a 300d black za 3800 ma(18-55), jest dylemat
    jak masz tylemat 10D lub 300D black to sorry no comment

przy takim nastawieniu do fotografowania brałbym 300D silver taśmą na czarno okleił i też by jak czarny wyglądał, zdjęcia takie same by robił a ile kasy w kieszeni by zostało...

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów