Już sobie poradziłem z moim problemem.Wywaliłem z rejestru większość rzeczy związanych z canonem(wszystkiego nie mogłem bo mam jeszcze drukarkę canona) i zaczęło działać.Wielkie dzięki za pomoc.
Wersja do druku
Już sobie poradziłem z moim problemem.Wywaliłem z rejestru większość rzeczy związanych z canonem(wszystkiego nie mogłem bo mam jeszcze drukarkę canona) i zaczęło działać.Wielkie dzięki za pomoc.
Tak Vitez, czytalem, ale tak to jest pracowac do wczesnego ranka a po powrocie czytac forum a nastepnie odpisywac.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Mnie sie dziwne rzeczy dzialy kiedys ze sterownikiem A75 i niedawno z widzialnoscia 350D...
Wiem ze watek nie dotyczy dslr'ow ale moze trafic tu ktos kto ma np. 350D z niemiecka instrukcja ktorej nie jest w stanie przeczytac;)
Poza tym wydaje mi sie ze sterowniki dodawane przez Canona, sa do starszych wind, a nie XP....
Cytat:
Zamieszczone przez -=Festyk=-
Uuu no to operacja na otwartym sercu ;) . Latwiej by bylo gdybys mial tylko aparat - wtedy (po uprzednim backupie) mozna wlasciwie wywalic wszystko co ma zwiazek z Canonem.
Byłoby o wiele łatwiej,ale na szczęście te klucze,które dotyczyły drukarki opisane były canonpixma,więc problemu z rozpoznaniem nie było:)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez