Myślę tak sobie , że przydałoby się żeby jedna osoba pozbierała od chętnych cały sprzęt i przekazała potrzebującemu .
Wersja do druku
Myślę tak sobie , że przydałoby się żeby jedna osoba pozbierała od chętnych cały sprzęt i przekazała potrzebującemu .
Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz1972
Propozycja jest w porzadku, Akustyk, czy bylbys uprzejmy zostac naszym ambasadorem ?
OK, moge przekazac.
jak ktos ma cos do dolaczenia to prosze o kontakt na PW - podam adres, lub jakos inaczej umowimy sie na odbior. chyba tak bedzie najprosciej
Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
Akustyk, mysle ze moze sie nie obejsc bez ososbistego wreczenia, bo zazwyczaj tak te spelnienia sa inscenizowane, przy okazji wyltumaczylbys chlopakowi co i gdzie sie naciska...
Jeśli się nie znajdzie, chetnie kupię nowy pierścień M42 i prześlę Akustykowi. Proszę o sygnał na PM.Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Pozdrawiam
Sławek
Cytat:
Zamieszczone przez slawi_3000
Poszukiwania sa w toku, wlasnie dowiadujemy sie co Birez wyciaga z przepastnych den swoich szuflad :mrgreen: ale wkrotce sie dowiemy, przede wszystim dziekuje bardzo za okazanie checi zarowno Tobie Sławku jak i Tomaszowi :)
Muszę Wam się przyznać, że działam w tej fundacji od jakiegoś czasu... :D
3 tygodnie temu miałem przyjemność wręczać aparat cyfrowy pewnej 8-letniej dziewczynce...
http://www.mammarzenie.org/kielce/2006/faustynka.php
Radochy było tyle, że nie da się opisać...
Te dzieciaki mają przekichane, wiele z nich pół życia spędza w szpitalu, więc takie gesty (spełnianie marzeń) bardzo wiele dla nich znaczy...
P.S. Osobiste wręczenie jak najbardziej wskazane... Ktoś w Was po prostu dołączy do wolontariuszy i przy okazji ładnie to uwieczni dla potomnych... :D
Spoko, spoko - znajdzie sie - w przyrodzie i u bireza nic nie ginie ;)Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Ja Panowie moge dorzucic komplet pierscieni posrednich do makro (m42) w zakrecanym opakowaniu.
Mam tez adapter cokina P 49 mm do ktorego dorzucilbym jakis filtr (np zmiekczajacy do portretow) - brakowaloby wiec tylko holdera. Nie wiem tylko jakie srednice filtra maja te wymienione obiektywy. Jesli ktorys przypasuje to fajnie bedzie kolejna pozycja do kompletu.
Cytat:
Zamieszczone przez max44
Michal jest z okolic wroclawia, dlatego zaszczyt delegacji dostal sie Akustykowi :) Widze ze Faustynka rowniez bedzie focic jedynym slusznym systeme ;) :mrgreen:
EDIT: a mialem sie dzis polozyc wczesniej ;)
Mamy tak:
1. Praktice PLC-3
2. Jupiter 9 85mm f2
3. Pentacon 50mm f1,8
4. Lampa Toshiba
5. Canon EOS 500
6. Canon 35-80mm /3,5-5,6
7. Bateria
8. Smycz
9. Kabura
10. Ksiazka
11. film