-
sven - a nie masz wrazenia, ze przy tych nowych za bardzo uparles sie na 135mm? :)
fotki sa w porzo, ale na wszystkich widac duzy dystans. to niekoniecznie jest wada w odniesieniu do pojedynczego zdjecia, ale jak sie oglada na raz baterie fot robionych "z odleglosci" to to widac i powtarzalnosc, przynajmniej w moim przypadku, troche psuje wrazenie. ale nie zakladalbym sie o to, ze zwykly smiertelnik (czyt.: mlodzi) na to zwroca uwage swiadomie.
-
Sesja sukni bardzo OK.
tylko mina dziewczyny w nr 2 dla mnie nie do przyjecia
-
Plastyka zdjec jest super, kadry tez sa cacy, mysle ze zrobiłes wiecej ujec z ta łódka i zapewne sa one ciekawsze :smile:
-
nie wiem za bardzo czy dobrym pomyslem jest chowanie modelki za drzewem skoro to ma isc do katalogu :P chyba ze to juz nie do katalogu :)
-
-
mam nadzieję że jak kupię sprzęt to za rok będę mógł robić takie foty
-
Jeśli chodzi o kolorki na 'jedynce' to nie mam nic przeciwko.
Mi się podoba tak inaczej. Chociaż dla porównania chciałbym zobaczyć skorygowane pod inną Tb. Ale nie wnikajmy.
Jakoś zdjęć jak dla mnie bomba.
Jeśli chodzi o kadry to też nie mam nic przeciwko.
Widzę, że i tak przymykałeś 135'ke nieznacznie.
135mm to super szkło i już nieraz się o tym przekonałem.
Głębię jaką nim można uzykaś to 'miut malyna' ;)
Tego typu zdjęć życzyłbym sobie z własnego ślubu.
No i robić też takie bym chciał :D ;)
Z ciekawości zapytam: plenerek był w dniu ślubu? Czy na spokojnie w innym terminie??
I dalej z ciekawości: o jakie porze? zakładam, że około 18-19tej.
No i jak sven? Zapodasz coś więcej? ;)
-
dzieki za komentarze!
Akustyk: pewnie masz racje, bylo czasem zmienic optyke:) Z drugiej strony mlodzi i tak dostana wiecej zdjec niz beda w stanie wybrac (chyba, ze kupia duuuuzy album), a ja ostatnio coraz mniej mam ochote uzywac zooma.
Zielony: tez mi sie kolory podobaja takie jakie sa (fota byla robiona w ostatnich promieniach zachodzacego slonca).
Plenerek nie byl w dniu slubu. Zawsze namawiam mlodych, zeby sobie odpuscili robienie pleneru w dniu slubu (bo kto ma wtedy 3h czasu?), ale nie wszystkie pary na to ida niestety.
co do pory dnia; masz oczywiscie racje; 17.30 do 20.00
wieczorem wrzuce jeszcze kilka fotek
-
Sven, zdjecia fajne, ale to przedostatnie z nia miedzy "V" drzewa
- okropne. Wyszla fatalnie, obciete ramie wyglada, jakby miala
strasznie sucha reke... Sorry, ale ja bym jej tego zdjecia nie
pokazywal...
-
[sven] food
pierwszy raz robilem zdjecia zarelka, a poniewaz w najblizszej przyszlosci bede to robil czesciej, ciekaw jestem waszej opinii.
1.
2.
3.
4.