jak na te klimaty to za malo zmiekczen i wygladzen - czyli generalnie takiej "Cepelii"
zdjecia dobre. zwlaszcza kadry i kolory mi leza. ew. lekko zmniejszych nasycenie barw i kontrast (subiektywna kwestia).
tylko nie do konca wiem co tu maja opinie. jak focisz na zlecenie, to liczy sie czy klientowi pasuje i tutaj Ci specjalnie nie ma co podpowiadac. chyba ze pytasz, czy fotki tak fotograficznie/warsztatowo leza?
akustyk; raczej pytam o "ogolne wrazenie". technicznie to sam widze co spieprzylemmam jeszcze tych sukni sporo do zrobienia, a zalezy mi na tym zeby tego nie spascic
szukam tez pomyslu/inspiracji na kolejne fotki, ktore z powodu temeratury chyba bede musial robic w jakis wnetrzach (w studio nie chce, bo nie mam pomyslu; a jak mam pomysly to sa zbyt kosztowne
![]()
wczoraj probowalem robic jeszcze foty w plenerze, ale wyszlo z tego tylko przeziebienie modelki![]()
Witam
Zdjęcia mi się podobają, zwróciłem jednak uwagę na kilka szczegółów:
1. nie jestem pewien czy zdjęcia B&W do sukien ślubnych to dobry pomysł - może jako uzupełnienie - suknie są często w różnych odcieni ecry które warto pokazać.
2. Wszystkie zdjęcia pokazuja suknie z przodu/boku. Pamietaj że suknia ma rónież tyłi często z tamtej strony prezentuje się równie okazale.
3. Same modelki są jakieś takie przygarbione. Kiedy cofną nieco głowę i bardziej wypną pierś sukienka zacznie się lepiej układać na biuście i nie beda się tworzyły takie fałdy skury jak na ostatnim zdjęciu.
Pozdrawiam i czekam na kolejne sample
1) Co do BW to te (nr.1) mi sie akurat najbardziej podobaFajny kontrast.
[OKO] - [20D | C18-55IS | C50 | S70-300APO | S600R | TAMRAC ]