Ktoś kiedyś pięknie powiedział,że w fotografii mistrzów,bardziej liczy się głębia uczuć niż głębia ostrości..
--- Kolejny post ---
Niestety dzisiejsze trendy to plastikowe,sztuczne obrazki z postprodukcji...nad czym osobiście ubolewam
Wersja do druku
Ktoś kiedyś pięknie powiedział,że w fotografii mistrzów,bardziej liczy się głębia uczuć niż głębia ostrości..
--- Kolejny post ---
Niestety dzisiejsze trendy to plastikowe,sztuczne obrazki z postprodukcji...nad czym osobiście ubolewam
W słynnym muzeum sztuki współczesnej w Nowym Jorku, na środku jednej z sal stało średniej wielkości (normalne) akwarium wypełnione w 3/4 wodą (o normalnym kolorze) w którym była jedna zwykła piłka plażowa wielokolorowa.
jp
Szykuje się kolejny wątek rzeka. Desaturatorzy będą bić kolorowych. Talibowie obrazy uczuć patriotycznych w jednym zdaniu już przybyli. Czemu dopiero w poście #10 po tak obrazoburczym tytule wątku? Stary Lady Pank się przypomina "Najpierw mańkutom praworęczni przysolili ze hej, a potem tłum brunetów rudych lał. Fani muzyki zwarli szyki przeciw głuchym jak pień a każdy z nich się opentańczo darł...". Idę po popcorn.
Stawiać wymagania może tylko ten, który rzetelnie płaci za robotę, a reszta- wzorem tego małego, czarnego urwisa z wiersza Tuwima- może spieprzać na drzewo :mrgreen:
ja jak zwykle mam pod ręką stosowny link... http://glebsky.pl/bananem-go/
P. S. @marfot, też jestem wielkim fanem Antanasa Sutkusa :D I tego zdjęcia...
Jeżeli to ma być cel sam w sobie, to ja chrzanię takie "na ramię broń" :mrgreen: Na mojej działce są tak wyśrubowane warunki wstępne do spełnienia, że się można pochlastać, a ironią losu jest to, że efekt końcowy i tak zawsze jest dziełem przypadku, a spełnienie tych warunków nie jest samo w sobie gwarancją sukcesu. Na dodatek obowiązuje maniera sprawiająca, że autora nie da się rozpoznać po jego dziełach.