Odp: Canon RP wspomaganie af nie dziala
Cytat:
Zamieszczone przez
candar
Pisze z punktu docelowego użytkownika u którego taka lampa nie stoi w gablocie za szybą. Zabiłem już trzy, albo i cztery lampy błyskowe. Kilka zaglebiło podczas zdjęć, jedna się utopiła.
nie kupuje sprzetu zeby sie onanizowac patrząc na niego jak stoi w gablocie :-), nie licytujmy sie też , kto ile sprzetu "przerobił" utopił i przegrał w karty... nie o tym mowa, a tak na marginesie, to za pieniadze fotografuje ponad 20 lat i zrobionych blisko 500 slubów stawia mnie w rzędzie ludzi którzy cos tam wiedza i cos tam zrobili ;-) (inną sprawą jest to, ze zupełnie nie mam talentu, do tego co robie, a mimo to ludzie nadal chca mi płacaić, ale to opowieść na inna okazję );-)
PEACE ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
tombas
nie kupuje sprzetu zeby sie onanizowac patrząc na niego jak stoi w gablocie :-), nie licytujmy sie też , kto ile sprzetu "przerobił" utopił i przegrał w karty... Nie o tym mowa, a tak na marginesie, to za pieniadze fotografuje ponad 20 lat i zrobionych blisko 500 slubów stawia mnie w rzędzie ludzi którzy cos tam wiedza i cos tam zrobili ;-) (inną sprawą jest to, ze zupełnie nie mam talentu, do tego co robie, a mimo to ludzie nadal chca mi płacaić, ale to opowieść na inna okazję );-)
peace ;-)
peace ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
colinek333
Najnowsze lampy reporterskie Sony mają wbudowane dodatkowe diody led pod palnikiem głównym do wspomagania AFa.
Lampy Canona mogą też wspomagać AF serią błysków, ale twórca wątku pytał o
Cytat:
Zamieszczone przez
colinek333
taka czerwona kratka rzucana na powierzchnie
czyli emiter IR, a to niestety nie zadziała.