Oczywiście nowoczesny i nie będący przeżytkiem ślub to związek dwóch osobników męskich ewentualnie jednego męskiego i kozy.
Wersja do druku
Oczywiście nowoczesny i nie będący przeżytkiem ślub to związek dwóch osobników męskich ewentualnie jednego męskiego i kozy.
a to na pewno jest gorsze od tych nie-nowoczesnych zwiazkow dwoch plci homo sapiens, gdzie po 5 latach dochodzi do rozwodu (w niektorych krajach) albo do niego formalnie nie dochodzi (w tych innych, gdzie presja lokalnej spolecznosci, warunki ekonomiczne albo tzw. "dobro dziecka" nie pozwala kobiecie odejsc)?
ja bym sie nie upieral...
Lewackie gadanie...
nazisci tez wlasnie tak nazywali wszystkie opinie, ktore nie pasowaly do ich wizji swiata...
A to nie liberalowie teraz nazywaja normalne biale rodziny rasistami, ksenofobami i islamofobami?
Zalecialo fronda czy innym prawym pl. [emoji33]
...lub światem zerojedynkowym.
A jak jest rodzina nie-biala to jest nienormalna?
czy chodzilo o taka, ze jest jeden partner plci meskiej a drugi zenskiej (lub odwrotnie), zeby bylo tak naprawde normalnie?
cos w tym jest, ze przecietnego czlowieka denerwuje polityczna poprawnosc i publiczne potepienie dla wszelkich negatywnych reakcji na jakis temat tabu
ale czy to liberalowie tak mowia... to nie mnie oceniac, ja juz zostalem lewakiem :)
Lewak to ktoś kto dopuszcza wszelkie możliwości bez szczególnego zdziwienia, prawak to ktoś kto tych wszelkich możliwości zakazuje z jedynie sobie znanych powodów.
A canonier to ktoś kto użytkuje aparat canona z jedynie sobie znanych powodów.
Dosyć tego pier..... Proszę.