Odp: Nieduży aparat do 2300 zł
Cytat:
Zamieszczone przez
Pantera_220
Czy ten aparat nada sie do fotografowania psow biegajacych w agility (np. Uchwycenie momentu skoku przez przeszkode) ? Bo kosztuje o 500 zl wiecej niz moglam wydac ale jesli jest tego wart to go kupie.
nada się dużo lepiej niż każdy jeden kompakt :mrgreen: tylko nie wiem jak kit od sony sobie radzi, czy jest wystarczająco szybki :p
Ogólnie do takich zadań jakie opisujesz to już lepiej by było kupić jakieś 100d + 55-250 stm (JAK MASZ DUŻĄ TOREBKĘ TO SIĘ ZMIEŚCI :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
Cytat:
Zamieszczone przez
salas
nada się dużo lepiej niż każdy jeden kompakt :mrgreen: tylko nie wiem jak kit od sony sobie radzi, czy jest wystarczająco szybki :p
Ogólnie do takich zadań jakie opisujesz to już lepiej by było kupić jakieś 100d + 55-250 stm (JAK MASZ DUŻĄ TOREBKĘ TO SIĘ ZMIEŚCI :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
To super. Ja i tak nie mialam nigdy stycznosci z kompaktami a moj telefon to samsung galaxy s5 neo a wiec zdjecia to katastrofa. Musze usadzic najpierw wszystkich i dopiero pstrykac? o ruchu moglam zapomniec. Wiec podejrzewam ze wszystko jest lepsze od tego co mam?
--- Kolejny post ---
Nie moge miec lustrzanki bo ja z tym aparatem mam zamiar wszedzie chodzic. Na kazdym spacerze cwicze z psem sportowym i fajnie by bylo to utrwalic.
Ten aparat reklamowano zdaniem "robi zdjęcia szybciej niż pomyślisz" więc musi być szybki.
Cytat:
Zamieszczone przez
aptur
Ten aparat reklamowano zdaniem "robi zdjęcia szybciej niż pomyślisz" więc musi być szybki.
To prawie jak niektórzy w tym (i nie tylko tym) wątku mają z pisaniem postów, nie wiem tylko czy to zaleta, czy wada :-)
Dziekuje wszystkim za pomoc. Z malego i niedrogiego aparatu doszlo do wiekszego i drozszego ale zdecydowalam sie wziasc Sony A6000. Oczywiscie bede musiala sie teraz nauczyc jak sie robi zdjecia hihi. Jeszcze raz dziekuje