Odp: Kochani pomóżcie ustawienia aparatu na koncert
Cytat:
Zamieszczone przez
trothlik
Jeżeli to pytanie to nie podpucha to powiem tak:
zielony kwadracik.
To teraz jej wytłumacz jak włączyć zielony kwadracik
jeżeli te pytanie to niepodpucha a bazując na wcześniejszyhc tematach koleżanka zarabia na fotografii to polecam iść na kurs, wychodze z założenia że aby robić kase trzeba inwestować kasę.
A koleżanka udowadnia, że można zarabiać kasę nic nie inwestując (w każdym razie nie w wiedzę). I to jest, kurczę, piękne... :)
Cytat:
Zamieszczone przez
chester_jds
A koleżanka udowadnia, że można zarabiać kasę nic nie inwestując (w każdym razie nie w wiedzę). I to jest, kurczę, piękne... :)
Jeżeli koleżanka zarabia pieniądze posiadając taką wiedzę to powinna prowadzić na CB warsztaty
Cytat:
Zamieszczone przez
chester_jds
mam nadzieje że to ironia
Cytat:
Zamieszczone przez
GalaktycznyMuczaczo
I tak (in this very case) i nie (ogólnofilozoficznie).
Cytat:
Zamieszczone przez
GalaktycznyMuczaczo
Ja tutaj zazdrość widzę a nie ironię
Cytat:
Zamieszczone przez
Tom77
Ja tutaj zazdrość widzę a nie ironię
że ja zazdroszczę?
Cytat:
Zamieszczone przez
chester_jds
Kiedyś była tu dyskusja o kotleciarstwie. Że sporo ludzi ma dobry sprzęt a umiejętności zero, że psują rynek itepe tede.
Widzę że nawet nie-kotleciarze odstawiają chałturę...
Ja rozumiem że trzeba od czegoś zacząć. Najlepiej od początku. Ale za naukę brać kasę? No chyba coś tu letko nie gra...
Cytat:
Zamieszczone przez
trothlik
Kiedyś była tu dyskusja o kotleciarstwie. Że sporo ludzi ma dobry sprzęt a umiejętności zero, że psują rynek itepe tede.
Widzę że nawet nie-kotleciarze odstawiają chałturę...
Ja rozumiem że trzeba od czegoś zacząć. Najlepiej od początku. Ale za naukę brać kasę? No chyba coś tu letko nie gra...
eee tam, jezeli kolezanka chce zarabiac to czemu nie, jezeli ktos kupuje jej pracę to chyba trzeba się cieszyć. To jaki poziom reprezentuje pod względem zdjęć oraz wiedzy w tym zakresie to juz kompletnie inna rzecz (chociaz zdjecia chetnie obejrzę) i nie ma ona nic do kasy jaką dostaje, bo jak wiadomo towar jest wart tyle ile jest w stanie klient zapłacić. Dla mnie jednak jest poniżej poziomu pytanie o podstawową wiedzę w momencie gdy się zarabia, jak widać 2 strony tematu a koleżanka nie dostała żadnej odpwoiedzi w temacie :) dlaczego? no może własnie dlatego , jesteśmy chętni pomóc amatorowi który uczy się i ma na celu poszerzenie swojej wiedzy oraz umiejętności, jeżeli zaś chodzi o portfel to już jest inaczej bo jest to praca, a nie wyobrazam sobie chyba sytuacji w której na spacerze facet z dostawczaka pyta czy nie pomogę mu rozładować tira opon , sorry ale kiedy zaraba się na czymś powinno się doszkalać na własną kieszeń .