1.2.3.4.5.6.7.
Wersja do druku
1.2.3.4.5.6.7.
@kucza - całkiem fajne, jakby wyciągnięte z odległych czasów [takie jakieś mam skojarzenie] :)
Wpadłem na świetną stronkę z opisem jak robić zdjęcia protretowe. Niestety jest w language'u, co nie wszystkim będzie odpowiadało.
Niemniej pomyślalem, że warto się podzielić z wami ta kopalnią wiedzy praktycznej.
http://lumitouch.com/benstudiotutorial/index.html
W tle mnie troszku przeszkadzają Bloki i samochody ale zdjęcia są świetne....
Strona poleciała do zakładek ;) Dzięki! :idea:
Czy może się wypowiedzieć kucza albo inny znawca/krytyk nt. zdjęć? Pomimo waszego 'krzykliwego' stylu wypowiedzi i tak go lubię ^^ Tak więc po za tłem co jest jeszcze nie tak?
Następnym razem obiorę inną lokacje :roll:
Odpowiem, mimo iż pytanie nie jest skierowane do mnie. Ile razy przeczytałeś ten wątek? W temacie padło naprawdę dużo cennych wskazówek, i wątpię że ktokolwiek będzie miał energię na komentowanie kolejnego Twojego zestawu zdjęć na którym nie widać postępu. Na razie to tylko zdjęcia albumowe i tyle. Przeczytaj wątek, zrób sobie notatki, czytaj je codziennie, po tygodniu weź aparat i wyjdź w plener. Wybierz jedno albo dwa najlepsze zdjęcia które wtedy zrobiłeś i wystaw je tutaj na krytykę.Cytat:
Czy może się wypowiedzieć kucza albo inny znawca/krytyk nt. zdjęć? Pomimo waszego 'krzykliwego' stylu wypowiedzi i tak go lubię ^^ Tak więc po za tłem co jest jeszcze nie tak?
Pozdro!
I jeszcze receptę na oświetlenie bym poprosił jak można, i gdzie inne jeszcze z sesji można obejrzeć.
Czy mogę prosić o wytknięcie błędów?
P.S. Przekopałem już 30 stron tego wątku...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
oi to samo zdjecie ale dwa sposoby obróbki...
wolę pierwszą wersję, na drugiej za bardzo przeostrzone..