z serii ślubnych 13 jest super! Z wakacji prawie wszystkie, zachody są świetne! pozdrawiam
Wersja do druku
z serii ślubnych 13 jest super! Z wakacji prawie wszystkie, zachody są świetne! pozdrawiam
Z wakacji 3 rządzi
slubne
ok 13 ciekawa kompozycja graty
jednak nieznacznie za mocno flash (suknia i trawa przed)
10 widze ze nie boisz sie experymentowac z flashem na druga lamelke i z dlugimi czasami bravo
a tak ogolnie seria slubna zdecydowanie lepsza niz ta wczesniej
Wesele duchów :mrgreen:
Z tymi rozmyciami to IMHO przesadziłeś ;-) Ale za to przedostatnie super!
Nic nie rozmywałem softem. Takie miękkosci wychodzą przy zoomowaniu na 2 lamelkę, po przeskalowaniu i selektywnym wyostrzeniu
Ależ ja to wiem :-D Mi chodziło o to, co widać a nie jak to zostało zrobione ;-)Cytat:
Zamieszczone przez perqsista
4 the best z ostatniej serii
ciekawy kadr L zamyka kompozycje (i dodatkowo przekatna)
pomimo przechylu ciekawe
Prezentuję nieco przydługawą relację z 2 dni VII Forum Perkusyjnego w Żaganiu.
Do zdjęć mam stosunek mocno osobisty z uwagi na fakt, że przez duży kawał życia byłem perkusistą. Osoby na zdjęciach to w większości moi przyjaciele, idole i profesorowie. W dodatku Żagań to moje rodzinne miasto.
I.Cezary Konrad(jeden z najwybitniejszych polskich perkusistów) występ performance
1# Chłopak jak malowany ;)
2# Nie ma zmiłuj-na widowni sami bębniarze-trzeba się spiąć
3# Czarek - pałką gardła nie poderżniesz...
4# Osuszanie
5# W duecie z Bernardem Maselim(guru polskich wibrafonistów-grajacym z Walk Away, Urszulą Dudziak, Globetrotters) w tym wypadku gra na kalimbie
6# Performance na zamek błyskawiczny
7# "Będzie chwalił owcę, kto nie zaznał kobiety" :)
8# Stanisław Piniuta od 30 lat Dyrektor Szkół Muzycznych w Żaganiu (w 25-tys. mieście są 2 Szkoły Muzyczne-podstawowa i średnia!-jej uczniowie absolwenci wygrywają konkursy ogólnopolskie i międzynrodowe, studiują na najlepszych wyższych uczelniach muzycznych) -człowiek, dla którego nie ma rzeczy niemożliwych. Zorganizowanie kolejnej imprezy w gwiazdorskiej obsadzie to dla Niego bułka z masłem.
II. RioDiŻaganeiro - Parada ulicami Żagania
9# Pierwszy z lewej to prof. Marian Rapczewski - jeden z najwybitniejszych nauczycieli perkusji w Polsce, dziekan Wydziału Instrumentalnego Ak. Muzycznej w Poznaniu, po środku z batutą- prof. John Beck-odpowiednik Pele w światku perkusyjnym-absolutny guru pedagogiki perkusyjnej oraz kompozytor. Jego absolwenci to światowa elita bębniarzy np. Steve Gadd
10# Waldemar Franczyk, mój przyjaciel od lat najmłodszych, Żaganianin jeden z najlepszych polskich perkusistów młodego pokolenia.
11# Uczestnicy Forum wraz z Profesorami. Drugi od prawej to prof. Jacek Wota - Ak. Muzyczna we Wrocławiu. Pierwszy z prawej to profesor z Konserwatorium w Adelajdzie w Australii-niestety nie pamiętam nazwiska
12# Sambaaa.....
13# Prof. John Beck
14# Public Relations
15# Wszystko pod kontrolą...
16# Public Relations II
17# Grunt to trzymać formę :)