Jakby ktoś pytał, nie ja to powiedziałem :)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Wersja do druku
Jakby ktoś pytał, nie ja to powiedziałem :)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Wakacje tuż tuż a po ID ni widu ni słychu...
Do drukarni poszly 5.06 - termin jak pisał Diodak to około 3 tygodni więc będą raczej pod koniec miesiąca..Cytat:
Zamieszczone przez mungo
Pozdr
AS
ja tam swój mam i mi się podoba :)
To nastawiam się, że w połowie lipca dotrą do mnie;) Dla mnie termin jak znalazł.Cytat:
Do drukarni poszly 5.06 - termin jak pisał Diodak to około 3 tygodni więc będą raczej pod koniec miesiąca..
A laski chcesz wyrywac na to ID ;>Cytat:
Zamieszczone przez mungo
Czemu nie?:p W sumie niezły pomysł:D Jak dostanę ID, to sprawdzę, czy można go używać zamiast paszportu i jakie zniżki są w sklepach foto w andorze:p
no jakis przeciek by sie przydal i uspokoil masy przed wybuchem i zasypem postami typu 'kiedy bede te ID' ;)
Przepraszam wszystkich za brak wieści, ale miałem nieplanowane zajęcia na drugim kierunku. Dodatkowo doszła z tego powodu obsuwa w wysłaniu zamówienia :(. Mea culpa, ale nic na to nie mogłem poradzić, szkoła ważniejsza, mam nadzieję, że zrozumiecie.
Czas realizacji jeszcze nie minął i nie chcę ich poganiać bo ostatnim razem zapomnieli o otworkach i trzeba było wszystko odsyłać spowrotem a to dotatkowe opóźnienie. Trzymam rekę na pulsie, dam znać jak smycze będą gotowe, bo zdaje się, ze one będą najszybciej.
No to wiemy.
mungo.. ty sie nie znasz ID z CB jest lepsze niż paszport polsatu..
za pokazanie ID mozna niebieskie blachy dostać i żadna granica cie nie obchodzi :]