Oj, chłopaki... zjawilibyście się kiedyś :roll:
Wersja do druku
Jak tak raz byś zrobił plener nie na północ a na południe to myślę, że i chłopaki z Warszawy by dojechali. Bydgoszcz, Toruń, Inowrocław, tak na jeden dzień. Popstrykać i do domu.
Nie mam wątpliwości, że tak by było.
Póki co tak się składa, że na północy jest największe zainteresowanie, najbardziej ludziom chce się chcieć coś robić i spotykać się.
Jak taka wola zaistnieje gdzie indziej, niekoniecznie w Bydgoszczy czy Warszawie, tak pewnie będzie, na co liczę.
Gdzieś musi na początku nastąpić "rozruch" by pokazać innym, że to możliwe i dać przyczynek do podobnych działań w innych miejscach. Klub w sensie organizacyjnym takie działania będzie podejmować.
Tak w ogóle, rozmowa o aktywności, chęci integracji itp. ma szerszy kontekst, jest bardziej kwestią z pogranicza socjologii i bardziej nadaje się się do kontynuacji chociażby w Twoim, Sergiuszu, wątku "Czy warto być fanem fotografii", niż akurat w tym.
Wybaczcie za moją nieobecność, ale różne sprawy były :)
Co do propozycji Roberta ja jak co z chęcią :D
I takie pytanko, co z Migawką ?
Migawka jest nad morzem chyba :P
No o tej to ja wiem :P
oskard92 - Migawka Polskiego Radia ma się odbyć w Rewalu! Jak wejdziesz na stronę
Migawki odsłuchaj początek programu to się dokładnie dowiesz.
Słuchajcie - mam wielki problem. Pamiętacie pewnie moje mocowanie się z fotką do legitymacji.....
Więc teraz muszę zrobić foto na plakat wyborczy - jestem w czarnej............ ;-)