To jak będzie z frekwencją w niedzielę? Ja się piszę.
Wersja do druku
To jak będzie z frekwencją w niedzielę? Ja się piszę.
No to:
-MaC B
-Zbyszko
-Soltysh
.....
Fata? reszta... Ja jutro jestem w Katowicach na imprezie w spodku, więc mam nadzieje że wieczorem lista się wydłuży :) o parę osób.
Fata czeka na prognozy, bo jak będzie sypać to psińco sfocimy...
Dla mnie Chołda i inne wyniesienia terenu mają sens przy w miarę dobrej pogodzie.
No chyba że... spotykamy się w Rybniku i focimy Łorkiestrę w mieście...
No ok, zobaczymy jaka będzie prognoza ;) a jaka w końcu godzina 10 czy 11? Niestety ja popołudniu na orkiestrę nie dam rady się pojawić, mam już umówione spotkanie.
Nasze "złodziejskie" radyjko zamieszcza plan imprez.
Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy w regionie! Gdzie zagra? ť Radio 90.pl - Rybnicki Okręg Przemysłowy, Racibórz, Śląsk Cieszyński
Ma poprószyć śnieg, na niebie będzie syf no więc proponuję Chołdę przełożyć na pogodny dzień. Jak się wypada, ustabilizuje i naśnieży.
To co? Jutro sporo tych koncertów w Rybniku.
O której się spotykamy? I gdzie? Może być rynek rybnicki?
Rano nie ma imprez a wolontariuszy focić to jak dla mnie mało atrakcyjna alternatywa.
Będę po południu jak przyjdzie do koncertów tych znanych.
Jak coś, to tel. do mnie pięć trzy trzy 516 060.
Pozdr.
jak nam po prószy śniegiem z rana i będzie szaro to przekładamy , aczkolwiek potem w rybniku wyjdzie tak ,że będe ja FATA i justyna :d no cóż... A szkoda żeby było nas tak mało.
Jest ktoś chętny na wyjazd:
:. BlackBook .: kursy fotograficzne | warsztaty fotograficzne | szkolenia fotograficzne | galeria
ja się zastanawiam.
Dla zainteresowanych, w marcu katowicka archidiecezja organizuje kurs dla fotografów, po ukończeniu dostajecie papier zezwalający na fotografowanie w kościołach. Temat stary jak świat.
Kurs dla fotografów i kamerzystów
Kurs mam za sobą w tamtym roku robiłem , także dla mnie zbędne :). Co do warsztatów akurat mam wesele pomiedzy datą - więc już na dzien dobry odpadam z gry. Co do wośpowych szaleństw pojawiłem się w Rybniku ,ale z Fatą się minąłem po prostu. Wykonałem kilka zdjęć renaty przemyk i to wszystko. W późniejszym terminie może zaprezentuje, a tak wyglądał Wośp u mnie w mieście (moimi oczami) :
Wośp 2013 – Rydułtowy – by Zbyszko-Photo |
A i jeszcze dodam może wybierzemy się na małe pstryki z cyklu opuszczone w Radlinie - basen o nazwie bażanciarnia :)
Kiedyś tak:
a teraz ?
Na bażanciarnie to i ja bym sie wybrał. W latach świetności uwielbiałem ten basen :)
Mac! Spadłeś mi jak z nieba tym kursem...
Co do WOŚP- kto nie był ma czego żałować. Śląski finał w Rybniku nieczęsto ma miejsce- ostatnio TV tu była relacjonując za czasów Big Cyca i jego Makumby, czyli ponad 10 lat temu.
Najlepsze co widziałem to był...pokaz fajerwerków- był naprawdę wyśmienity!
A niejeden widziałem w życiu...
Steczkowska mi się podobała na scenie w swojej czapie.
Było ciekawie, o np. policyjny pies częstował cukierkami. :lol:
Pozdr.
Więc jak rozpatrujemy bażanciarnię na teraz?- generalnie luty , czy koniec stycznia.. Szybka decyzja ,szybka realizacja :)
Weekendy stycznia mam zajęte, w lutym wybiorę się na warsztaty z Foreckim, wrzuciłem link kilka postów temu, więc ja odpadam.
Fata proszę bardzo, może się tam spotkamy.
A może teraźniejsza Sobota na pojechanie w owe miejsce ? mogę posłużyć za przewodnika :D
Dla mnie sobota odpada... Wolałbym niedzielę. Nie wiem kto się pisze na bażanciarnię.
To proponuję 10.30 i spotkajmy się na Rybnickiej 64 - tam jest taki budynek z poradnią kardiologiczną oraz salony piękności i handel sadzonkami i kiedyś była stacja LPG. A stamtąd na spokojnie ruszymy na bażanciarnię. Dla innych osób, które będą chciały dołączyć też nie powinno być problemu żeby trafić w to miejsce. A stamtąd jest ja wiem z 5-10 min max pieszo.
Jak najbardziej godzina mi odpowiada , więc ja z pewnością się melduję . Azael ? mam nadzieje ,że dołączy , Fata a ty? . Mac ma weekendy zawalone więc lipa, chyba że jakimś cudem dołączy do nas no i axidus821 hm? - zapewne praca :/
Podsumowanie 10:30 , plan Bażanciarnia - Radlin (basen)
wiesz w czym pracuję więc muszę przyznać Ci rację- praca.przyszłą niedzielę mam całą wolną i cały tydzień bo wkońcu biorę URLOP.
Tak jakbym zgadł Sebastianie . Wstępnie 3 osoby by były zdeklarowane, ale reszta informacji potwierdzi się w niedziele rano :) A dzisiaj takie zajawkowe foto sobie zrobiłem , jak i niedługo cały reportaż z tego miejsca :)
Reportaż z..Nędzy czy o nędzy? :)
Słuchajcie, z przykrością to piszę, ale nie decyduję się dzisiaj wychodzić z domu. Mam coraz większy obrzęk gardła i chyba dopadł mnie ten suk..yn z Czech zwany wirusem grypy. W domu już wszyscy chorzy.
Nic tylko izolatka normalnie...
Pomyślimy o kolejnym celu- wtedy będę bardziej na chodzie.
Pozdrawiam i udanych zdjęć chłopaki!
Na szybko można napisać , że nie spodziewałem się takiego efektu zdjęciowego dzisiaj :) . A to za sprawą tajemniczego i nie pozornego obiektu jakim jest właśnie Bażanciarnia. na plenerze obecny Ja i Soltysh :). Relacja zdjęciowa jutro ,a na zachętę przedstawiam wam :
1.
2.
a więc leci foto 3 oraz 4 :)
3.
4.
Widze ze bylo ciekawie.szkoda ze bylem w pracy.Zbyszko mogliscie wpasc na kawe albo sie ogrzac i zamienic pare slow.byliscie tak blisko;-) kurcze trza by cos wymyslec na 2-3luty bo mam urlop i mozna by to bylo jakos wykorzystac.
Axidus łączę się z Tobą w bólu, też w pracy musiałem siedzieć. Opuszczone miejsca to moje ulubione plenery.
Witam,
mam kilka pytań, bo ja "gorol" i nie znam Waszych rejonów. Ta Bażanciarnia na fotach Zbyszka666 to obiekt ogólnie dostępny tak "z ulicy"? Wygląda interesująco i chętnie się kiedyś tam wybiorę. Będę wdzięczny za wskazanie lokalizacji.
Żeby nie zaśmiecać Forum niepotrzebnymi postami proszę o info na PW.
Dzięki i pozdrawiam - pyrsk ludkowie :)
Z ulicy prosto na salony nie wejdziesz... :] , więc jak będziesz się wybierać to nie samemu tylko wybierz przewodnika ,że tak to nazwę , bo nigdy nie wiadomo czy ktoś miejscowy tam nie będzie. Teraz nie mam na myśli kogoś z foto , tylko kogoś o złych, a nawet czasami dziwnych zamiarach. Dziwna okolica trzeba ja znac i też zalezy kiedy zamierzasz tam się wybrać :). A całą relację zobaczysz na pewno w tym temacie .
Krótko i na temat , relacja z opuszczonego kompleksu
ZBYSZKO-PHOTO | Bazanciarnia w Radlinie
ZAPRASZAM :)
Wiesz wszystko zależne, kto i w jakim czasie może się tam znajdować z owych miejscowych bloków. Po drugiej stronie jest osiedle nie cieszące się pozytywną opinia ,aczkolwiek zawsze dmucha się na zimne. No jak zauważyłeś jest to w stanie jeszcze odpowiednim i do użytku gospodarczego, tylko wystarczy "trochę" posprzątać :d
Będąc z wizytą na owej stronie Moto , można śmiało i tutaj przedstawić aspekt :
I jeszcze impreza szybciej:
więcej:
http://www.skutercross.hpu.pl/news.php
Widzę, że w tym roku 3 edycje zawodów u nas...o jedną mniej. Ale... czekam na wieści z toru w Cieszynie. Tam sobie uzupełnimy wrażenia o zawodowców. No i Petrovice trzeba obskoczyć w tym roku, prawda chłopaki?!
Oczywiście ,że Cieszyn będzie główną podstawą tych wszystkich z wielu zawodów, aby na nich zagościć. I tak w ramach spamu :)
sobotnia esencja reportażowa :D
ZBYSZKO-PHOTO | Armwrestling 2013
Panowie organizujemy jakieś spotkanie teraz koło 16 lutego??, ot tak walne przy Browarku
Jasne! Chyba że wszyscy na ferie jadą...
Ja siedzę na razie na d...
W WEEKEND najlepiej się spotkać. Sołtys budę zadaszył, więc chyba w niedzielę da radę być. :wink: :)
Więc ? 16 spotkanie w sobotę , czy jednak inne preferencje?
Kurcze, 16 mam imprezę rodzinną, mogę zaproponować niedzielę ;) Chyba, że w sobotę dopiero koło 21.
Więc jak ? sobota aktualna na luźne spotkanie w Rybniku :) ? czy inne propozycje są do zrealizowania .... Wiem sezon zaczniemy od Marca czy tam Kwietnia , no ale czas na wyższy wyjść gdzies na powietrze.. :d
No i co postanawiamy?
Bo sobota już jutro...
Może pójdziemy w lasy póki śnieg? Jak macie ochotę to zapraszam do mnie...
No ja jestem na Tak ,ale za wszystkich nie można decydować :d
Eeee no widzę, że Zbycho te Sigmę zwaną armatą sprawił...
Miałem tę lufę. CACY!
Proponuję ustalić z góry termin spotkania i wtedy będzie wszystkim łatwiej zaplanować przybycie. Inaczej tak z dnia na dzień marne szanse...
Pozdr.
Co racja to racja ,że wszelkie plany które mają się podjąć trzeba szybciej dogadywać.. :) Miejmy nadzieje, że z owego zimowego letargu niedługo nastąpi przebudzenie i w końcu dojdzie do jakiegoś fotograficznego pleneru czy wydarzenia. Co do sigmy oczywiście zakupiłem niedawno ;D i jak na razie nie miałem konkretnie jej przetestować. :mrgreen:
To jak? Umawiamy się na jakąś okazję czy po prostu na spotkanie bez okazji?
Może być najbliższa niedziela?