muflon trzeci post na forum kiedy sie o sekundy spozniam po tobieCytat:
Zamieszczone przez muflon
i zawsze piszemy o tym samym
ciekawe:mrgreen:
Wersja do druku
muflon trzeci post na forum kiedy sie o sekundy spozniam po tobieCytat:
Zamieszczone przez muflon
i zawsze piszemy o tym samym
ciekawe:mrgreen:
moze jestem mlody w fotografowaniu to juz zrobilem kilka slubow i wydaje mi sie za jak robisz pod switlo na lampie +2/3 lub nawet +1EV wtedy pasz tło ładne i młodzi ładni i FEL`ujesz oczywiscie na panstwa mlodych tylkozawsze twarz pani mlodej :!:Cytat:
Zamieszczone przez perqsista
jak jest znowu ciemno to wysokie iso dla tla i lampa -1/3 , -2/3ev dla pierwszego planu i lampy prawie nie widac i jest naturalnie
a ponadto nie shagi tylko shaqi przez Q :mrgreen:
prawie 2 metry wzrostu i 108 kilo wagi i gralem zawodowo kiedys w kosza :mrgreen:
Wybacz shaqi - jak mogłem...siedziałem kilka sezonów przed telewizorem (jak NBA leciało na 2-jce) i po nocach oglądałem, amatorsko grałem i nie skojarzyłem :), że to TEN Shaqi(l) :mrgreen: Co do lampy masz zdecydowanie rację, szczególnie pod światło. Miałem za małą korektę (+1/3) do tego FELowalem na suknię bo nie chciałem przepałów :). Na szczęcie to były RAWy więc idzie co nieco powyciągać. Do tego kilka innych kadrów wyszło nienajgorzej, w sierpniu następni samobójcy chcą żebym na nich ćwiczył więc tego samego błędu już raczej nie popełnię.Cytat:
Zamieszczone przez shaqi
najwazniejsze to sie nie bac
powodzenia
Kilka wakcyjno-weekendowych z ostatnich tygodni.
Wiem-wiem wiekszość do albumu ale ten EF85mm to powoduje, że jednak zdjecia same "wyskakują" z albumu.
(ptaszki i ważki robione z różnym skutkiem EF100-300)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Pieknie Ci sie te foteczki prezentuja. Zdjecia dzieciakow podobaja mi sie najbardziej :)
Pojawili się kolejni śmiałkowie, którzy chcieli żebym ćwiczył na ich ślubie...
Chciałbym przeczytać co Wy o tym myślicie (zdanie Młodych znam).
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7
8
9
10
11
12
13
14
Jak dla mnie 11,12,13,14 z naciskiem na 13 - bardzo fajne ujecie - gratulacje :)
plener mi się podoba :)
Trochę zdjeć z wakacji:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.