2ka jest przykladem jak posiadanie jasnego szkla i pstrykanie na otwartej przyslonie moze zaszkodzic zdjeciu. bardziej przymkniete szklo i staruszka tez byla by ostra i ciekawsze zdjecie.
Wersja do druku
2ka jest przykladem jak posiadanie jasnego szkla i pstrykanie na otwartej przyslonie moze zaszkodzic zdjeciu. bardziej przymkniete szklo i staruszka tez byla by ostra i ciekawsze zdjecie.
no efekt zaiste slaby. takie jakies nijakie i nie wiadomo o czym i po co.
Dwa spacerowe z dziś ;) Modelka jak zwykle - moje <3 - Kasia
5D + 24-70L + słoneczko prawie już wiosenne ;)
Fajne, fajne... ale szczerze powiem że nie przemawiają do mnie szczególnie.. na razie wszystkie twoje fotki porównuję zawsze z tymi ze skrzypcami.. i na razie nie znalazłem lepszych od tamtych żeby móc porównywać kolejne z tymi nowymi.. wysoko ustawiłeś sobie poprzeczkę u nas.. i myślę że niedługo znowu ją podniesiesz..
Pozdrawiam
Artur
P.S. I jak możesz to powstawiaj z powrotem fotki z tego wątku. Sporo nie otwiera się a przyjemnie na nie czasem popatrzeć po oglądaniu swoich bohomazów ;)
Co do tych zdjęć - fakt, nie są szczególne, ale tak sobie myślę, że wolę cokolwiek wrzucić niż nic ;) Bo aktualnie sesja na uczelni i ogólnie mega mało czasu. Za jakieś 3 tygodnie kroi się spora sesja - wtedy na pewno coś dorzucę. Co do fot - postaram się je wrzucić na jakiś zewnetrzny serwer, bo mój aktualny ma tylko ~ 20Mb i nie wiele się tam mieści :(
mój zdecydowany faworyt ot fotka 3 (z pierwszej serii), ale czy nie powinno być 2000K zimniej?
ale podejrzewam że efekt zamierzony
pozdrawiam