dobra mną się nie kłopoczcie, pojadę innym razem. taka karma :roll::wink:
Wersja do druku
dobra mną się nie kłopoczcie, pojadę innym razem. taka karma :roll::wink:
Micles ... ale landszaftów to na 3200 chyba nie masz zamiaru robić ? :-D
Mam 4 miejsca w wozie i mieszkam na osiedlu Katowicka, więc mógłbym zabrać jakąś ekipę (lasic, politechnika ensamble etc.) ale nie jutro. Będzie plucha i koszmarne chmury. Nic nie zfocimy. Poczekam na ładniejszy szron.
Tym bardziej, że dziś rano fociłem z kopca Kościuszki w Krakau i zmarzłem jak jasne cholera (BTW: dopiero wróciłem stamtąd więc jutro wypoczywam).
Ale piszę się na wyprawy deklarując miejsca w wozie (jak gdzieś się będziemy wybierać).
Różne rzeczy ludzie są skłonni robić jeżeli zaistnieje pewien niedobór sprzętowy :P Aczkolwiek mi się udało nie zapomnieć o przywiezieniu statywu z Bydzi. Stary bo stary, shitowny bo shitowny, połamany bo połamany, ale jest (i to velbon :D)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Wg aktualnych prognoz pogody nie powinno padać (aczkolwiek biorą to jako niewykluczone). Dodam również, że wilgotność powietrza wyniesie 97%. Jeżeli dobrze wnioskuję, to będzie zatem mgła.
dobra,, oglaszam iż wróciliśmy, bez słońca, za to z przemoczonymi butami :D
najelspze zjęcia wyszły... nocą w sumie :P
Goomis - dawaj rodzinną :D
eee, trzeba będzie poczekać kilka tygodni (:hint -> eizo :)
Dalej dalej prosimy o zdjęcia.
Własnie sie obudziłem, wyjrzałem za okno, ucieszyłem się że nie pojechałem i odpaliłem kompa żeby Wam o tym powiedziec :mrgreen:
ha HA ha... ;P