O, w tym samym miasteczku. Seba był o prawie miesiąc szybszy:D
Wersja do druku
O, w tym samym miasteczku. Seba był o prawie miesiąc szybszy:D
Jak sokolowski pankowi tak pank garemu :D
No nie do końca, pierwszy raz widzę to zdjęcie, a jak ja robiłem swoje to seba jeszcze raczej nie opublikował tamtego. Po prostu trafiliśmy na to samo miasteczko.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A nie, opublikował jednak wcześniej.
Ale sam przyznasz, że "dość" podobne :D
Tyle że u garego wszystko się zlewa, para ciut nieostra, i szkoda że dach zrobił cały czerwony. U ciebie lepiej jeżeli chodzi o światło (dobrze że błyskałeś) i ostrość, ale gorzej pod względem kompozycyjnym (dużo ciemnych plam) no i już wspomnianą grę aktorską pary.
Przyznam, jak seba pokazywał to zdjęcie, a pokazywał, to jednak na pewno je widziałem, chociaż nie pamiętam. Być może przypadek, być może miałem z tyłu głowy ten kadr, nie wiem. Jeżeli chodzi o grę aktorską pary to wolę moje zdjęcie chociaż buziak garego jest uroczy. Być może kiedyś przyjdzie Ci do głowy że pary na zdjęciach nie koniecznie muszą się śmiać albo całować.
Ok, już nie drążę ^^No, mogą też tak : http://wyborcza.pl/51,75248,7830089.html?i=4
No i gites.
Widzisz Michał, jest różnica między świadomym skopiowaniem czyjegoś kadru a nieświadomym zrobieniem podobnej klatki tylko dla tego że taki kadr sam się narzuca. Podobieństwo wynika tylko z przypadku więc bozia mnie niczym nie ukarała a wręcz nagrodziła podobnym okiem i wyczuciem co Seba :) Więc proponuję jednak wstrzymać się z dobrymi radami, bo brzmią jakbyś się wymądrzał, a przecież nie chciałeś.
temat już był wałkowany.....
od siebie tylko dodam że dla mnie tamte moje kadry ze schodów "narzucały" się również - i to również wtedy tłumaczyłem.
http://www.kalina-studio.com/?site=p...range=1&pic=58
Poznajesz ?
Pisałem Ci że to ustawienie się NARZUCA.
Kiedy to było robione ? Na pewno przede mną, a czy przed Tobą ?
Proponuję jednak więcej luzu.
Nie traktuj tego jako próbę "docinki" tylko jako próbę rozładowania atmosfery.
:-)