RICO nie zwalaj winy na Fotolię tylko pracuj nad swoim warsztatem
Wersja do druku
RICO nie zwalaj winy na Fotolię tylko pracuj nad swoim warsztatem
A mógłbym zobaczyć któreś z waszych zdjęć?
Galeria na fotolii i 123rf
i dla przykładu jeszcze featurepics na którym nie odrzucili chyba żadnego z moich zdjęć
jak chcesz zobaczyć resztę to zapraszam na mój blog http://the-art-of-light.blogspot.com tam masz linki do moich innych galerii... możesz sobie sprawdzić ile fotek mam w danych serwisach (im mniej tym więcej odsiali :P).
Pozdr
Dzięki robgr85!Obejrzałem twoją galerię na fotolii i wiem co jest nie tak z moimi zdjęciami-są za mało stockowe.Ale do takich zdjęć muszę po pierwsze sprawić sobie aparat. Bo z tym kompaktem to tylko do babci na imieniny...:)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
aha, a zdjęcia masz super!
bez przesady, jak się uprzesz to i kompaktem fajne fotki porobisz (patrz na galerię użytkownika 'fotoaloja'), od niedawna ma lustrzankę... ponad 300fotek kompaktem (z tego co pamiętam, niech lepiej się sama wypowie:P).
Pozdrawiam
Rico, widzę, że przeżywasz początki zupełnie jak ja:)
spokojnie, daj sobie czas.
połapiesz się powoli o co chodzi.ja również zaczynałam na kompakcie i również mi odrzucano fotki, z tym, że ja raczej szybko zaczełam focić owocowe stockowe zdjęcia, kwiaty, ślimaki i jakoś tak mi zostało ...
;P
nie, no obecnie troszkę wrzucam już nawet potraw, posiłków, ale owoce są najlepsze;D
RICO, też myślę podobnie jak robgr85, ja też nie mam lustrzanki (ale w końcu sobie kupię :mrgreen: , jeszcze trochę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ). Podstawa, to się nie zniechęcać na początku, uważnie czytać, za co zdjęcie odpadło i wyciągać wnioski.
Właśnie przechodzę "chrzest bojowy" na istocku. Mam już 10 zdjęć i 1 DL! (nie powiem, ile wyleciało ;-) ). Będę musiała kupić w końcu coś do usuwania szumów.
i mnie tez dodaj do CN :) ja notek nie wysylam ale im nas wiecej tym lepiej.. :)
Rob jak ci idzie na featurepics ?? sa jakies downloady czy raczej cienki serwis ??
Dzięki dziewczyny,że podtrzymujecie mnie na duchu:)Zresztą bez was wszystkich nie dałbym sobie rady.Fotoaloja,a twoje począdki pamiętam-czytałem twoje posty:)Co z tą drugą złą pracą?:)Olałaś ją?