No to źle im kazałeś ;P Takie miny to mogłyby pasować w gabinecie luster, albo obok smutnego klauna, czy coś.
Wersja do druku
No to źle im kazałeś ;P Takie miny to mogłyby pasować w gabinecie luster, albo obok smutnego klauna, czy coś.
A mi takie miny pasowały na karuzeli dla 6latków i co pan mi zrobi?
a)Kill it with fire!
b)Nic. Zupełnie nic.
Ja tylko mówię, jaki jest mój punkt widzenia. Jak widać - pomimo późnej godziny - nie jestem sam (magart).
A ja dziękuję i przyjmuję do wiadomości, ale pozwolę sobie zostać przy swoim zdaniu.
Jasne, przecież nikt nie będzie Ci kazać dorabiać gęby
;)
Ostatnie 2 naprawdę dobre. Ja bynajmniej jestem pod wrażeniem.
Co do min na ostatnim to PM jednak nie wygląda na zadumanego a prędzej na załamanego.4
Plenerek już był, repo jeszcze nie, znacznie więcej tu: http://piotrknap.com/blog/?p=482
281.
282.
283.
284.
285.
286.
287.
288.
289.
230.
231.
232.
233.
234.
235.
281. Uwielbiam ten motyw pokazania dwóch pomieszczeń na jednym zdjęciu, i osoby w ramce z framugi drzwi!
284. Co to za 2 białe kropy na buzi? Plastry?
287. Przepalona twarz pani po prawej - przez ten defekt zdjęcie poleciałoby u mnie do kosza.
231 (291). Jakaś szaruga na twarzy pana młodego. Trochę jak topielec.
Straszny kościół. Brr!
Set przyjaźniejszy dla oka, nie ma aż tak wkurzających obwódek jak ostatnio. Martwi mnie jednak wyostrzanie/kompresja jpg - trochę kuleją jakościowo te miniaturki chyba.
Ogólnie się podoba.
Ups, nie wiem czy 2 razy nie były wyostrzane przez pomyłkę, no i coś się rypnęło w numeracji. Micles, dla mnie bywają na zdjęciu ważniejsze sprawy niż drobne a nawet mniej drobne techniczne mankamenty. Ten kościół to najpiękniejszy kościół jaki znam, a jednocześnie masakrycznie nieprzyjazny fotografowi. Ale strasznie go lubię.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Bo to kościół zakonny, te z reguły mają sensowniejszą obsadę.