Odp: Yongnuo YN EF 50mm F/1.8 chińska pięćdziesiątka za dwie stówki :)
No interes się rozkręca. Widziałem testy tego obiektywu i stosunek ceny do jakości jest bardzo dobry. Za takie pieniądze można mieć ciekawy obiektyw.
Witam.
Czy ktoś z was może udostępnić gdzież jakieś RAWY z tego szkła ?
zastanawiam się nad zakupem tego słoika w sumie tak dla zabawy - mam 50 1.4 - wcześniej przez moment miałem 50 1.8 II ale sprzedałem bo ten
obiektyw był bardzo kiepski .... a kosztował prawie 450zł jak kupowałem (nowy).
ale myślałem, ze kupię go dla mojego 14-sto letniego syna - będzie miał w końcu swoją portretówkę ;-) do 400D
pozdrawiam
Paweł
Cytat:
Zamieszczone przez
słowiczek
To podejrzane. :confused: Radzę uważać, bo jak wynika ostrzeżenia na tej stronie:
Jest to oryginalny produkt YONGNUO.
Uważaj na podróbki obecne w sprzedaży!
znaleźli się podrabiacze. :twisted: Pewnie sa na rynku Canony ze sfałszowanym logo Yongnuo. Kupujcie tylko oryginalne Yongnuo!
Cytat:
Zamieszczone przez
pawko
Czy ktoś z was może udostępnić gdzież jakieś RAWY z tego szkła ?
zastanawiam się nad zakupem tego słoika w sumie tak dla zabawy
Skoro do zabawy ,to po co RAW'y ? :shock: .
Cena jest kompletnie niepoważna i jeśli ktoś chce się pobawić ,to nie powinien szukać wzorcowych fotek.
Etap tanich byle jakich obiektywów mam za sobą,ale gdybym w chwili slabości
zechciał ten obiektyw, to nie szukałbym sampli.
jak chcesz go używać to zamów 2-3 sztuki wybierz najlepszą a resztę zwróć :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
pan.kolega
To podejrzane. :confused: Radzę uważać, bo jak wynika ostrzeżenia na tej stronie:
Jest to oryginalny produkt YONGNUO.
Uważaj na podróbki obecne w sprzedaży!
znaleźli się podrabiacze. :twisted: Pewnie sa na rynku Canony ze sfałszowanym logo Yongnuo. Kupujcie tylko oryginalne Yongnuo!
Uważaj bo na prawdę może tak być..
Na przykład chińska podróbka kamery gopro nazywa się sj4000 i jest bardzo dobrej jakości. Stworzyli podróbkę tej chińskiej podróbki i dużo ludzi się nabrało :)
Czego to ludzie nie wymyślą by tylko sprzedać towar "Jest to oryginalny produkt YONGNUO. Uważaj na podróbki obecne w sprzedaży!" A cena i popyt rośnie
Cytat:
Zamieszczone przez
max5
Czego to ludzie nie wymyślą by tylko sprzedać towar "Jest to oryginalny produkt YONGNUO. Uważaj na podróbki obecne w sprzedaży!" A cena i popyt rośnie
tak się dzieje jak oryginał canona jakościowo przypomina wyrób czekoladopodobny z czasów końca socjalizmu.