Dzisiaj odebrałem kubek:) Kubek bardzo elegancki, do tego zapakowany niczym bezcenny eksponat z dynastii Ming:) Dzięki kieza, świetna robota!:)
Wersja do druku
Dzisiaj odebrałem kubek:) Kubek bardzo elegancki, do tego zapakowany niczym bezcenny eksponat z dynastii Ming:) Dzięki kieza, świetna robota!:)
I ja dziś kubeczek dostałem za który bardzo Ci kieza dziękuję. Naprawdę dobra robota :)
Pozdrawiam i idę herbatkę zrobić w nowym kubeczku :-D
Ale czy musimy zmieniać projekt? Może jakiś detal, albo kolor na niebieski z logo CB (żeby rozróżnić Mk :mrgreen:), ale jako całość jest bardzo ok. A jeśli będzie II tura, to ja też się piszę na # x2 ;)
Więc może by tak zaraz po świętach aktywować nową listę..? :twisted:
można dodac zdobienie cienkim czerwonym paskiem na krawędzi kubka za 80 groszy - nowa usługa i bardzo podobna do eleczek ;]
Kieza, a nie można zrobić negatywu? Nie R&W, tylko W&R? :-D
O cholera jakie profesjonalne pakowanie! :-) Wielkie dzięki, kubas jest świetny.
Następnym razem może jakiś "cylinder" i narysować na nim obiektyw "L"? ;) Co prawda będzie troszkę niewymiarowy ale chyba powinno być przyjemne. Jak coś to oferuję "wektorowe wsparcie".
Ale bajerancki dawno nie zagladałem i przegapiłem ;( Da rade jeszcze zamówic kubeczek ? :)
Z tego co się doczytałem, to dopiero po tym jak poleci nowa tura. Ale sam mam ochotę na taki kubek:grin: Myslę, że model może zostac ten sam; mi się podoba, a przy okazji będzie jakas ciągłość zachowana i nie będzie narzekan typu: "Kubki, ktore pochodzą z serii xxx mają taką, a taką wadę fabryczną; prosimy o niezwłoczny zwrot kubków, kieza wymieni za darmo, naprawaiając usterkę:grin:
Doczekałem się na swój kubeczek :D w piątek przyszedł do mnie:D wytestowany dwie kawy wypite :) Jestem pełen podziwu dla Kiezy za pakowanie! Żadna paczka jak do tej pory nie przyszła do mnie tak zapakowana.
Jeszcze raz dzięki :)
P.S. Następnym razem wpłacę jako pierwszy:razz: