Cytat:
To, co wiem świadczy o tym, że nic ciekawego bym się tam nie dowiedział. Przedstawiasz argumenty na poziomie ludzi, którzy chwalili za komuny Lenina i Stalina - bo jest wielki, miliony go wielbią, wiele zrobił i jest wielki. No, i jest wielki. A Słowacki wielkim poetą był. Strasznie śmieszne by to było, gdyby nie to, że to jest takie powszechne i przez to smutne.
widzisz kochasz tak sprowadzac dyskusje odwolujac sie do wyborczej na ktora poza Toba nikt sie nie powoluje albo na demagogie pokroju wielbienia Stalina czy Lenina... to nie ja mam z tym problem bo ja konfrontuje swoje poglady z rzeczywistoscia i je weryfikuje a Ty ciagle swoje glosisz z pozycji teoretyka unikajac jak ognia ich konfrontacji z rzeczywistoscia na swojej osobie :)
Cytat:
Nie dziwię się. Jeśli zrozumiałeś, to nie masz czego komentować :twisted: a jeśli nie, to tym bardziej :roll: Taka to już z tobą dyskusja - nic nie powiesz konkretnego, potrollujesz, poobrażasz i sprawiasz wrażenie, że masz rację...
dla Ciebie nic nie jest konkretne co nie wychodzi od Ciebie :) a swoja droga wracajac do pytania snipera ktore padlo kilka stron temu i Twojej odpowiedzi... dlaczego nie wyniesiesz sie do kraju najbardziej zblizonego do Twoich oczekiwan odnosnie wolnego rynku by sie tam sprawdzic i skonfrontowac poglady, tylko siedzisz na cieplej socjalistycznej posadzie?:) bo na to pytanie ktore w roznych wersjach zadalem Ci kilkakrotnie nigdy tak naprawde nie odpowiedziales