To może ostatni weeken miesiąca i wypad na doki ? Wybieramy się tam ze znajomą.
Wersja do druku
To może ostatni weeken miesiąca i wypad na doki ? Wybieramy się tam ze znajomą.
Cześć,
temat trochę zapomniany wiec trzeba odkopać.
Jako ze mamy jesień, chyba i czasu trochę więcej każdy tez ma, wszyscy widzimy ze jest sporo użytkowników z Londynu i innych części UK, może byśmy zorganizowali się na jakiś plenerek, czy choćby na piwo do pubu i wówczas w grupie pomyśleć nad jakim konkretnym planem dotyczącym pleneru.
Moje gg 5817103.
Czekamy na propozycje.
Pozdrawiam.
Popoludniowowieczorny browar w Soho :D
Wtorek?
17?
Witam.
Chetnie wybiorę się na wieczorny plener po Londynie. Przy okazji przetestuje 7D w nocnych warunkach. Jesli można to pod koniec tygodnia (wiecej wolnego czasu). Z 31/1 listopada bedzie pełnia tak więc mogą być ciekawe fotki.
Kontakt na email temide@interia.pl
Do zobaczenia.
Kurcze dlaczego nic nie działo się jak ja byłem w Londku :( :D
30/1 tez jest ok.
Jak na wieczorne focenie to Soho jest ideales :D
Uczciwie przyznam ze lazic mi sie nie chce za bardzo.. Chetniej bym raczej usiadl i pogadal przy piwku. Choc jakas godzinke na focenie mozna przeznaczyc, w drodze do pub'u np :D
31 to sobota. Moze ustalmy date teraz io czegos sie trzymajmy. Bo jak zaraz bedzie 5 propozycji to w koncu nic nie wybierzemy :)
31 sobota? 6pm? Oxford Circus - tube station?
I mozna spacerkiem pofocic w kierunku pubu :D
Sobota 31 pażdziernika jest OK tylko w innym miejscu, np. London Bridge tube przy muzeum londyńskich lochów. Z tego miejsca mamy 400m do doków Św. Katarzyny, ładny widok na most (Tower of London) i rzeke, a po drodze do pabu Dicensa z dobrym jedzeniem. Co Wy na to?
Kontakt na email temide@interia.pl.